Marcel Mojžiš Rôzne

Zábery, ktoré budú zaručene vášmu srdcu blízke: Špeciálny zostrih z Rožňavy a jej zaujímavých výjavov!

Pozrite si krátke video z dielne mladého kameramana, ktoré zachytáva Rožňavu a rôzne výjavy, ktoré ponúka. Tieto zábery budú zaručene vášmu srdcu blízke.

Ilustračný obrázok k článku Zábery, ktoré budú zaručene vášmu srdcu blízke: Špeciálny zostrih z Rožňavy a jej zaujímavých výjavov!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Krátke video z dielne mladého kameramana, ktorý sa venuje tejto profesii len krátky čas, ale za to má takpovediac pozorné oko, zachytáva naše mesto z rôznych uhlov. Vidieť na ňom napríklad pohľad na mesto z vyššie položených lokalít, zábery banskej histórie, ale aj pasúce sa kozliatka.

„Popri práci som si našiel trošku voľného času a tak som vybehol autom ku hvezdárni, vybral kameru a potočil si ilustráky. Vtedy ma napadlo, že môžem zbehnúť aj ku bani, či na strelnicu. Napokon som skončil nad Podrákošom s natočeným materiálom,“ prezrádza spolupracovník nášho portálu, Peter Simon.

Ako ďalej dodal, cestou domov sa rozhodol, že urobí zo záberov krátke video o našom meste. „Samozrejme, že to nie je až tak prepracované. Pri práci nemám veľa času na osobnú tvorbu, ale snažím sa aj takto, raz za čas prinášať občanom mesta možno pre nich zaujímavé zostrihy,“ dodal na záver Peter.

Pozrite si zaujímavé video o Rožňave. Želáme príjemné sledovanie.

Rožňava24.sk - Momentky z nášho mesta
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM