Krimi

Z detského domova utiekol chovanec: Pátranie po Martinovi (17) z Rožňavy!

Polícia pátra po mladíkovi Martinovi (17) z Rožňavy, ktorý podľa jej slov svojvoľne odišiel z Detského domova. Niet ho od posledného júnového dňa a dnes je nezvestný už 22 dní. Doteraz nepodal o sebe žiadnu správu.

Ilustračný obrázok k článku Z detského domova utiekol chovanec: Pátranie po Martinovi (17) z Rožňavy!
Zdroj: TASR

Polícia žiada o pomoc pri pátraní po nezvestnom mladíkovi. Je ním Martin Tomi (17), ktorý má trvalé bydlisko uvedené v Rožňave, ale v tomto čase sa nachádzal v Detskom domove Humenné.

„Menovaný je nezvestný od 30.6. 2015, kedy v čase o 9:00 svojvoľne odišiel z detského domova v Humennom na neznáme miesto a doposiaľ nepodal o sebe žiadnu správu,“ uviedol prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Martin je podľa ďalších slov policajného hovorcu vysoký 175 cm, plnoštíhlej postavy, má okrúhlu tvár, hnedé oči a krátke hnedé vlasy. Naposledy mal na sebe oblečené krátke šuštiakové nohavice zeleno-bielej farby, čierne tričko a obuté mal tenisky.

„Akékoľvek poznatky k nezvestnému Martinovi Tomimu oznámte na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom, t.č. 0961 82 3371, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na linku 158,“ uzavrel Džobanik.

Nezvestný Martin Tomi
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM