Radka Deckerová Basketbal

Vydarený štart dievčat v oblastných majstrovstvách: Na pôde súpera brali body

V sobotu staršie žiačky cestovali do Krompách na ich prvé stretnutia v regionálnej súťaži st.žiačok s očakávaním ako dopadnú ich úvodné výsledky, kedže nemali veľmi úspešný záver v celoslovenskej lige.

Ilustračný obrázok k článku Vydarený štart dievčat v oblastných majstrovstvách: Na pôde súpera brali body
Foto: Radka Deckerová

I. zápas:
SSOŠ KROMPACHY : MBK REGION RV 44 : 79 ( 10 : 22, 2 : 20, 20 : 17, 12 : 20 )
streľkyne: Šimková 22, Gyenesová 16, Číšková a Baštáková 10, Krajcová 9, Krajlíková 6, Straková 4, Oravcová 2

II. zápas:
SSOŠ KROMPACHY : MBK REGION RV 49 : 86 ( 11 : 27, 9 : 24, 13 : 23, 16 : 12 )
streľkyne: Šimková 21, Gyenesová 15, Číšková 13, Krajcová 11, Oravcová 9, Straková 6, Baštáková 6, Krajlíková 4, Kovácsová 2, Kováčová 1

„Som veľmi rada, že všetky hráčky išli do zápasu odhodlane a s chuťou a bojovali svedomite až do poslednej sekundy. Povedali sme si, že obrana je dôležitá a na ňu sme sa aj najviac sústredili a ktorá dobre pracovala. Nebol to najkrajší zápas na pohľad, ale z našej strany splnilo náš účel. Pri dobrej obrane sa nám potom vydarili aj pekné signály. Baby mali z toho veľkú radosť. Všetky hráčky si zahrali a splnili do bodky to čo mali, až na niektoré. Musím priznať, že niektoré ma aj milo prekvapili, lebo dokázali už na sebe pracovať aj s prístupom a pokusom o samostatné úniky.To si veľmi cením. Som spokojná s dobrým začiatkom a verím, že aj samotné hráčky so svojim výkonom“, zhodnotila po zápasoch trénerka Buzinkayová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM