Barbara Dallosová Krimi

Vyčíňanie mladíka (20) na rožňavských cestách: Podgurážený a bez vodičáku. A to ešte nie je všetko!

Vodič sadol podľa polície za volant nielen pod vplyvom alkoholu, ale i bez vodičáku. To ale nie je všetko. Čítajte, čoho sa mladík dopustil, koľko nafúkal a čo mu hrozí.

Ilustračný obrázok k článku Vyčíňanie mladíka (20) na rožňavských cestách: Podgurážený a bez vodičáku. A to ešte nie je všetko!
Zdroj: TASR

Vo štvrtok (20.8.) v skorých ranných hodinách rožňavskí policajti zadržali 20– ročného muža. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

,,Polícia zadržala a obmedzila na osobnej slobode 20-ročného muža z obce Rožňavské Bystré, ktorý viedol osobné motorové vozidlo zn. Škoda Felicia na Ulici Kósu Schopera, pričom nie je držiteľom vodičského oprávnenia," začína vysvetľovanie hovorkyňa. To, že mladík z neďalekej obce šoféroval bez vodičáku, ale nebolo všetko.

,,Tam narazil do dopravnej značky „Zákaz zastavenia“, pokračoval po Štítnickej ulici a odbočil na parkovisko, kde ho policajná hliadka skontrolovala. Policajti muža podrobili dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,24 mg/l alkoholu v dychu, čo v prepočte predstavuje 2,58 promile," hovorí Mésarová a vyčíňaní mladého vodiča.

Ako hovorkyňa ďalej uviedla, poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu OR PZ v Rožňave mladého muža obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Ten bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Za tento skutok mu hrozí až jeden rok vo väzení.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM