Lenka Fedorová Správy

Východoslovenskí vodári aktuálne: Je možné zmeniť výšku zálohovej platby?

Vodárenská spoločnosť začiatkom roka informovala odberateľov prostredníctvom SIPO lístkov o zmenách platieb za vodné a stočné. Je ich možné zmeniť?

Ilustračný obrázok k článku Východoslovenskí vodári aktuálne: Je možné zmeniť výšku zálohovej platby?
Foto: Slávka Kellová

Zákazníci Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti (VVS), a. s., sa môžu o svojich platbách v spoločnosti informovať a majú aj právo zmeniť výšku zálohovej platby.

„Pokiaľ už uhradili zálohovú platbu, zohľadní sa im to v najbližšej vyúčtovacej faktúre,“ uviedla vodárenská spoločnosť v tlačovej správe.

VVS konštatovala, že postupuje v súlade s platnou legislatívou, ktorá stanovila spôsob platieb od 1. januára 2017.

„Pokiaľ dôjde k úprave legislatívy, VVS, a.s., bude svojich zákazníkov opäť informovať o zmenách a upraví ceny podľa novej legislatívy,“ doplnila spoločnosť.

VVS žiada zákazníkov, aby sa v prípade akýchkoľvek nejasností informovali o výške svojich zálohových platieb, o cenách vodného a stočného, o spôsobe fakturácie, kategorizácii odberných miest do tarifných skupín či spôsobe zúčtovania.

Urobiť tak môžu prostredníctvom mailu na adrese zakaznik@vodarne.eu, prípadne písomne na adrese – Komenského 50, 042 48 Košice alebo telefonicky na Call centre v deviatich mestách východného Slovenska v čase od 7.00 do 17.00 h.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM