Peter Simon Kultúra

Vyberte si v predstihu, ktorá akcia je podľa vášho gusta: Čo môžete zažiť cez víkend v našom meste a okolí?

Nejaký ten oddych nikdy nezaškodí. A dobre zrelaxovať sa dá aj v našom meste. Ak rozmýšľate, čo si počas voľných dní počať v Rožňave a okolí, ponúkame vám šikovný prehľad. Vybrali sme niekoľko našich tipov na tento víkend, ktoré by vás mohli osloviť.

Ilustračný obrázok k článku Vyberte si v predstihu, ktorá akcia je podľa vášho gusta: Čo môžete zažiť cez víkend v našom meste a okolí?
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

MRAZIVÉ TOUR

11. december 2015 od 20:00 hod., Rakwa music club, Rožňava
MRAZIVÉ TOUR zavíta aj do ROŽŇAVY. Rakwa music club vás pozýva na pop-punk/rockový večer plný zábavy a skvelej hudby, o ktorú sa postarajú kapely Niečo Navyše a Odtiaľ Potiaľ!

POĎTE S NAMI DO ROZPRÁVKY

12. december 2015 od 15:00 hod., Divadlo Actores, Rožňava
Mestské divadlo Actores v našom meste organizuje festival pod názvom Poďte s nami do Rozprávky. Cele podujatie sa uskutoční už túto sobotu a nedeľu. Na festivale sa vám predstaví v sobotu divadlo Babadlo Prešov, v nedeľu od 10:00 hod. Tyjatr – tradičné bábkové divadlo a od 15:00 hod. v nedeľu divadlo Maškrta.

Dobšiná jazz – Vianočný koncert

12. december 2015 od 19:00 hod., Dobšiná
Mesto Dobšiná organizuje podujatie pod názvom Dobšiná jazz – Vianočný koncert. Kvalitná hudba, ktorá umocní čas nadchádzajúcich Vianoc. Nebudú chýbať mená ako Andy Belej, Arpi Farkaš, Adrián Harvan, Martin Janočko, Adrián Szajko. Vstupenky na tento výnimočný koncert si bude možné zakúpiť v Mestskom kultúrnom stredisku a TIC Dobšiná.

Kino Apollo

13. december 2015 od 19:00 hod., Dom tradičnej kultúry Gemera. Rožňava
Film Samba – Samba sa do Francúzska prisťahoval pred desiatimi rokmi zo Senegalu. Pracuje načierno v rôznych zamestnaniach a dúfa, že čoskoro dostane povolenie k trvalému pobytu. Jeho neradostná rutina sa zmení, keď stretne Alice – manažérku, ktorá trpí syndrómom vyhorenia a dobrovoľníckou prácou sa snaží dať svoj život späť dokopy. Rýchlo medzi nimi vznikne krehké puto. Ich vzťah sa však nestretáva s pochopením okolia: Sambov strýko synovca varuje, že ho žena opustí hneď ako bude psychicky zase v poriadku a Alicini kolegovia jej zasa vyčítajú, že si od klienta neudržala profesionálny odstup.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM