Peter Simon Správy

VÝBER: Články z nášho mesta a okolia, ktoré cez týždeň pútali najviac pozornosti

Pútali najviac pozornosti a nenechajte si ich ujsť ani vy. Prinášame vám výber článkov, ktoré sa počas tohto týždňa na našom webe čítali najviac.

Ilustračný obrázok k článku VÝBER: Články z nášho mesta a okolia, ktoré cez týždeň pútali najviac pozornosti
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Zrážka kamiónu s cyklistom v našom okrese

Leteckí záchranári z Košíc leteli v pondelok predpoludním do obce Slavošovce v okrese Rožňava, kde zrazil kamión cyklistu. Informovala o tom hovorkyňa Air-Transport Europe (ATE) Zuzana Hopjaková.

Zdroj: TASR

Dobrá správa pre Rožňavčanov

Samospráva nášho mesta sa rozhodla v tomto roku opraviť niekoľko úsekov chodníkov. Viacero z nich je už opravených, no nájdu sa aj poriadne poškodené. Tie sa rozhodla radnica v tieto dni opraviť. Vieme, ktoré úseky sa dočkajú rekonštrukcie.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Páčili sa vám tohtoročné Dni mesta?

Uplynulé dni zažila Rožňava jednu z najväčších akcií roka. Pripravený program a sprievodné akcie prilákali do mesta veľa obyvateľov. Obzvlášť piatkové vystúpenie Dalibora Jandu zaplnilo námestie.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Krásne úlovky Rožňavčana Viktora

Aj napriek tomu, že hubárska sezóna nepatrila tento rok medzi najlepšie, aspoň na jeseň si milovníci lesných plodov prídu na svoje. Huby sa rozrástli aj v okolí Rožňavy. Viktor si naplnil touto dobrotou za pár hodín celý košík.

Foto: Viki Baláž

Silvia (27), letuška z Rožňavy

Silvia Šmelková má 27 rokov a našla si prácu, ktorá bola jej snom. Musela preto opustiť naše mesto, no cnie sa jej za ním. Prečítajte si zaujímavý a pútavý rozhovor s človekom, ktorému je cestovanie naozaj blízke. Aké destinácie už navštívila?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM