Peter Simon Krimi

Vodička (18) narazila do stojaceho auta: Pri nehode sa zranilo aj dieťa, FOTO

Polícia prezradila okolnosti dopravnej nehody, pri ktorej mladá vodička a dieťa vyviazli so zraneniami.

Ilustračný obrázok k článku Vodička (18) narazila do stojaceho auta: Pri nehode sa zranilo aj dieťa, FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako sme vás nedávno informovali, na začiatku obce Brzotín neďaleko nášho mesta sa odohrala dopravná nehoda. Jedno z áut narazilo do ďalšieho stojaceho na okraji cesty. Pri nehode sa zranilo aj dieťa. Na mieste udalosti zasahovali hasiči a záchranári.

Podľa slov hovorkyne košickej polície Jany Mésarovej k dopravnej nehode došlo 27. júla 2016 o 15:40 hodine v katastri v obci Brzotín v Rožňavskom okrese. Zraziť sa malo auto značky Ford, ktoré podľa slov polície šoférovala 18-ročná vodička z Rožňavského okresu a Peugeotom, ktorý šoféroval 63-ročný vodič z okresu Rožňava.

„Vodička viedla vozidlo po miestnej komunikácii v obci, kde počas vedenia vozidla pravdepodobne v dôsledku nepozornosti narazila do tam stojaceho vozidla Peugeot, v ktorom sa vodič v čase zrážky nachádzal. Pri dopravnej nehode došlo k ľahkému zraneniu vodičky i jej maloletého spolujazdca,“ uviedla Mésarová a dodala, že pri dopravnej nehode bola škoda na vozidlách vyčíslená na cca 8 000 eur.

„Požitie alkoholu u vodičov nebol zistený. Dopravnú nehodu objasňujú rožňavskí dopravní policajti,“ spresnila na záver hovorkyňa krajskej polície Jana Mésarová.

Obrazom: Zrážka áut v obci Brzotín (27. júl 2016)
11
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM