Peter Simon Správy

Vodárne varujú: Pozor na falošných odpočtárov!

Už v minulosti musela Východoslovenská vodárenská spoločnosť riešiť problém s falošnými odpočtármi, preto zdôrazňuje niekoľko faktov, ktoré by mali poznať jej klienti. Čítajte viac!

Ilustračný obrázok k článku Vodárne varujú: Pozor na falošných odpočtárov!
Zdroj: TASR

Východoslovenská vodárenská spoločnosť (VVS) upozorňuje na falošných podomových predajcov a odpočtárov, ktorí zneužívajú jej meno a vydávajú sa za jej pracovníkov.

„Vodárenská spoločnosť sa zásadne dištancuje od týchto podvodníkov a upozorňuje svojich zákazníkov, aby zvýšili svoju opatrnosť a neohrozili tak seba a svoj majetok,“ informovala Adriana Marušinová, PR zástupkyňa VVS.

Už v minulosti musela VVS riešiť problém s falošnými odpočtármi, preto zdôrazňuje niekoľko faktov, ktoré by mali poznať jej klienti. Pracovníci – odpočtári musia mať pri realizácii odpočtov služobný odev s logom VVS, musia sa preukazovať služobným preukazom, nikdy nepracujú s hotovosťou – nevyberajú peniaze a neponúkajú žiadne produkty. „Žiadni pracovníci VVS vrátane odpočtárov nikdy nekontrolujú, nerobia zásahy ani opravy vnútorných rozvodov vodovodu a kanalizácie v bytoch, rodinných domoch a pod., lebo tieto nie sú súčasťou verejného vodovodu ani verejnej kanalizácie,“ uzavrela Marušinová.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM