Rôzne

Vo Veselej Farme bude ďalší deň šitý pre deti: Čo môžu zažiť najmladší Rožňavčania tentoraz?

Nemáte ešte so svojimi ratolesťami plány na utorkové popoludnie? V rožňavskej Veselej Farme si pripravili opäť niečo špeciálne. Čítajte, čo sa môžu vaše deti naučiť, ak s nimi zájdete na Námestie baníkov.

Ilustračný obrázok k článku Vo Veselej Farme bude ďalší deň šitý pre deti: Čo môžu zažiť najmladší Rožňavčania tentoraz?
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

V utorok 28. júla je vo Veselej Farme a jej Gánku na Námestí baníkov v Rožňave pripravené pre deti učenie hrou, inšpirované pedagogikou Márie Montessoriovej. „Montessori sú aktivity rôzneho druhu, ktoré podporujú rozvoj samostatného myslenia, kreativity, rozvíjajú všetky zručnosti potrebné pri ďalšom vzdelávaní,“ ozrejmila PR manažérka Veselej Farmy Jana Petrová.

Deti podľa jej ďalších slov zažijú prácu s reálnymi predmetmi, precvičia si prsty a všetky svoje zmysly. „Spolu s Materským centrom Meduška z Rožňavy pod vedením Moniky Hanzlíkovej budeme spoznávať, triediť, hádať, hľadať, stolovať aj krájať… Vítaní sú všetci, aj tí celkom maličkí, už od jedného rôčka,“ poznamenala J. Petrová.

Ako doplnila, rodičia týchto drobcov si budú môcť za ten čas oddýchnuť, posedieť a najmä nechať sa prekvapiť, čo dokáže malá hlávka, ruky či nôžky ich ratolesti. Utorková akcia začína od 15:00.

Rožňavská predajňa Veselá Farma so zdravými a bio produktmi to po otvorení svojho Gánku rozbalila so všakovakými akciami. Dve posledné z nich si môžete pozrieť na fotkách tu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM