Jakub Forgács Krimi

Vlámačka do predajne potravín s nečakaným rozuzlením: TOTO prekvapilo aj samotných policajtov!

Dlhoprstých zlákal alkohol aj cigarety... Rožňavských policajtov po pátraní po zlodejoch v predajni potravín čakalo nečakané prekvapenie. Pozrite, kto sa mal podľa slov mužov zákona, dopustiť krádeže!

Ilustračný obrázok k článku Vlámačka do predajne potravín s nečakaným rozuzlením: TOTO prekvapilo aj samotných policajtov!
Zdroj: TASR

Rožňavskí policajti vypátrali osoby, ktoré sa v obci Štítnik počas uplynulého víkendu v nočných hodinách, vlámali do predajne potravín. Na prekvapenie aj samotných policajtov sa skutku mala dopustiť trojica žien z okresu Rožňava.

„Poverený príslušník Policajného zboru z prečinu krádeže obvinil Luciu (37), Jolanu (28) a Simonu (22),“ uviedol košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Obvinené ženy z predajne odcudzili alkoholické nápoje, cigarety, cukrárenské výrobky, mäso, mäsové výrobky, mrazené polotovary, prostriedky na umývanie riadu a hotovosť cca. 20 eur. Spôsobili celkovú škodu vo výške 2000 eur,“ pokračoval hovorca.

Policajti podľa jeho slov u obvinených zaistili časť odcudzeného tovaru, ktorá bude vrátená poškodenému. „Časť tovaru už stihli použiť pre vlastnú potrebu,“ dodal Szabó.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM