Peter Simon Správy

VIDEOpozvánka na dni mesta: Pozrite si program tohtoročných slávností

Po minuloročnom úspechu s videom, ako pozvánkou na podujatie Dni mesta Rožňava sa opäť radnica pustila do realizácie projektu. Tentoraz na záberoch nájdete tohtoročné ťaháky akcie. Ak ste video ešte nevideli, tak nezúfajte. Nájdete ho v článku!

Ilustračný obrázok k článku VIDEOpozvánka na dni mesta: Pozrite si program tohtoročných slávností
86
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: YouTube.com

Mesto minulý rok vyrukovalo s videopozvánkou. Tá sa medzi Rožňavčanmi dobre uchytila a tak radní nezaváhali a svetlo sveta aj tento rok uzrelo video, v ktorom okrem nášho primátora mesta Pavla Burdigu prehovorili aj účinkujúci.

Mesto Rožňava sa určite snaží, aby upútavky boli zaujímavé a nevšedné. Nesmie však chýbať ani ich vizuálna a samozrejme informatívna výpoveď. Video uzrelo svetlo sveta len dnes, 30. augusta 2017, no jeho pozretia sa neustále zvyšujú.

Vo videu okrem pekných scenérií, ktoré ponúka naše mesto, nájdete aj osobné pozvania účinkujúcich a ďalšie informácie. Hymna nášho mesta sa dostala medzi hlavné zvukové stopy záberov. Okrem toho tam nechýba príhovor primátora nášho mesta Pavla Burdigu.

Tradičný jarmok v centre Rožňavy spojený s Dňami mesta ponúka návštevníkom aj tento rok okrem možnosti nákupov aj pestrý program. Nebudú chýbať rôzne kultúrne vystúpenia a všeličo iné.

Ako to vyzeralo minulý rok na jarmoku si môžete pozrieť v našej galérii.

Zaostrili sme aj na informácie, ktoré vám určite prídu vhod. Ako informuje primátor nášho mesta Pavol Burdiga, Rožňavský jarmok sa uskutoční v dňoch 14. – 15. –16. .septembra 2017 na Námestí baníkov a časti ulice Šafárikovej v Rožňave s predajnou dobou dňa 14. 9. 2017 – 12:00 hod. – 24:00 hod., následne 15. septembra 2017 od 8:00 hod. do 24:00.hod. a posledný deň 16. septembra 2017 od 8:00 hod. do 18:00 hod.

Foto: ilustračné

Obrazom: Dni mesta 2016 (druhý deň - piatok)
86
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM