Eva Viestová Kultúra

VIDEO: Peter Nagy to poriadne rozbalil v tuneli, pozrite si to

Prvé narodeniny tunela Pod homôlkou boli vskutku originálne. Na oslavu ročného fungovania tunela si organizátori pripravili opäť netradičné podujatie - koncert priamo v tuneli. Hlavným lákadlom pre väčšinu návštevníkov bol Peter Nagy so svojou skupinou. A veru oplatilo sa prísť...

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Peter Nagy to poriadne rozbalil v tuneli, pozrite si to
Foto: Eva Viestová

Cestu na koncert sme si opäť poctivo odšlapali naprieč tunelom. V tuneli pred nami aj za nami sa mihali svetielka bateriek ľudí, ktorí smerovali na koncert. Pred koncom tunela už na ľudí čakalo pripravené pódium a množstvo lavíc na sedenie.

Po výstupe z tunela v Slavošovciach sme ostali milo prekvapení. Okrem množstva ľudí na nás čakalo aj vkusne upravené prostredie v okolí tunela, ktoré aj po roku ostalo zachované. Dokonca cestou smerom k dedine sa podarilo vybudovať ďalší atraktívny priestor na príjemné strávenie voľného času v prírode. Pribudol ďalší masívny altánok, hojdačky a preliezačky z dreva pre najmenších.

Program pri a v tuneli začal už popoludní a predstavili sa v ňom deťúrence z tunajšej školy, kapela Betliarske vidly, folkloristka Mária Brdárska, kapely Eugenius, Sexit, Marián Kuľhavý a kapela Fest.

K večeru sa to ale pri tuneli začalo „zhusťovať“ a všetci netrpezlivo očakávali lídra večera Petra Nagya. Ten síce nechal divákov vytrápiť čakaním na koncert, ale ako potom všetci určite uznali…stálo to za to.

Na pódiu v tuneli predviedol spolu so svojou kapelou super šou, počas ktorej zaspieval množstvo zo svojich skvelých hitov.

POZRITE SI NAŠE FOTO A VIDEO Z KONCERTU V TUNELI.

Koncert v tuneli 2013
1
Galéria
Koncert v tuneli 2013
37
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM