Peter Simon Basketbal

VIDEO: Juniori z Michaloviec na palubovke v Rožňave neuspeli

V športovej hale v Rožňave sa uskutočnil basketbalový zápas juniorov medzi mužstvom BK ŠPD Rožňava - 1. BK Michalovce. V závere stretnutia nastal skrat a Michalovčania sa nedokázali presadiť.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Juniori z Michaloviec na palubovke v Rožňave neuspeli
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

V Rožňave uplynulú sobotu pokračovala ďalším zápasom juniorská súťaž. Hráčov z Michaloviec privítalo na domácej palubovke mladé juniorské mužstvo. Hostia pricestovali zlepšiť svoje výkony z posledných zápasov a predviesť dobrý výkon, no uspieť sa im napokon nepodarilo.

Ako sme sa dozvedeli od asistenta trénera Michalovčanov, cieľom zápasu bolo aj oplatiť nepríjemnú domácu prehru s týmto súperom. „BK Michalovce začali celkom dobre, keď sa im darila streľba, no stratili veľa lôpt a tak súper ďalekonosnou strelou za tri body vyrovnali na 22:22 po prvej štvrtine. V druhej štvrtine hostia lepšie bránili a postupne si vytvorili mierny náskok a polčas zaslúžene vyhrali. V tretej štvrtine nastal skrat a Michalovčania sa nedokázali presadiť. Zle bránili, no najmä v útoku nenašli recept na zónovú obranu súpera,“ dodal asistent trénera BK Michalovce Peter Biganič.

Rožňavčania tak bojovali až do úplného konca, keď v poslednej štvrtine už nedovolili súperovi obrátiť stav a napokon aj zaslúžene zvíťazili 74:60. „Zo začiatku to bolo trošku drsnejšie. Súper nás trošku prekvapil, ale potom sme to ako tím zvládli. V prvej polovici nám však nevychádzali doskoky,“ zhodnotil tesne po zápase kapitán mužstva Igor Kúdela.

ŠPD Rožňava – 1.BK Michalovce 74:60, štvrtiny: (22:22, 15:20, 25:4, 12:14)

Pozrite si videoreportáž, kde nájdete vyjadrenia a zábery z hry juniorov. Želáme vám príjemné sledovanie.

Domáci juniori zdolali Michalovce 74:60
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM