Peter Simon Rôzne

VIDEO: Filmový festival prilákal nadšencov zimných športov

Adrenalín, sneh, ľad. Toto všetko pokope mali možnosť zažiť návštevníci zimného filmového festivalu v Rožňave. Priestor dostal aj mladý biker z Rožňavy, ktorý prezentoval svoj krátky film z Volovca.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Filmový festival prilákal nadšencov zimných športov
Zdroj: Dnes24.sk

Organizátorom podujatia je už po tretíkrát Gemerské osvetové stredisko, ktoré sa snaží takto Rožňavčanom priblížiť tie najlepšie filmové snímky uplynulého roka. Či už pod názvom Snow film fest, čiže filmy so zimnou tematikou alebo Expedičná kamera, ktorá sa koná na jar. „Tento zimný festival organizujeme opäť s veľkým úspechom u divákov, čo nás veľmi teší a motivuje k tomu, aby sme to robili aj naďalej. Filmy sú vybrané z prestížnych festivalov a sú so zimnou tematikou, čiže preto Snow film fest,“ prezradila organizátorka Anežka Kleinová. Ako ďalej uviedla, diváci si mohli vychutnať filmy, ako Polárník, Arslandob, High Tension, Supervention a krátky film rožňavského bikera.

Vo videoreportáži nájdete viac vyjadrení organizátorky ale aj Rožňavského bikera, ktorý natočil svoj krátky film. Želáme príjemné sledovanie.

Foto: ilustračné

Snow film fest v Rožňave
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM