Peter Simon Futbal

VIDEO: Rožňavskí futbalisti si poradili so súperom z vyššej ligy!

Futbalisti z SP MFK Rožňava odohrali na domácej pôde zápas proti FK LAFC Lučenec. Domácim sa podarilo uspieť a zvítaziť.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Rožňavskí futbalisti si poradili so súperom z vyššej ligy!
Zdroj: Dnes24.sk

SP MFK Rožňava – FK LAFC Lučenec 3:1 (1:0)
Na včerajší zápas sa prišlo pozrieť veľké množstvo divákov. Nemohol chýbať ani fanklub Rožňavčanov, ktorí počas celého zápasu nepretržite povzbudzovali svojich domácich, čo sa tiež odzrkadlilo na záverečnom výsledku 3:1 v prospech domácich.

Zostava Rožňavy: Šalamon, Korfanta, Breuer, Gére, Jonáš, Havko, Milata, Mesznér, Figúr, F. Pollák, Kovács. Na striedačke boli hráči Drobňák, Zdechovan a Kamenský a góly strelili Kovács, Meszner a napokon Korfanta.

„Ideme ďalej a teším sa z toho veľmi. Nie je mi ľahko hodnotiť takýto zápas. Myslím si, že v dnešnom zápase nebolo vidieť rozdiel jednej ligy, aj keď Lučenec je o súťaž vyššie, my sme boli po všetkých stránkach lepší,“ povedal tréner Braňo Kuzma.
Ako ďalej prezradil pre náš portál, v ďalšom kole si želá taktiež dobrého súpera, aby sa dalo pozerať na ďalší dobrý zápas. „Bola to pekná športová atmosféra. Ďakujem divákom, že nás prišli povzbudiť v takom počte, aj chlapcom,“ dodal na záver Kuzma.

Pozrite si zaujímavý videozostrih momentov a gólov, ale aj zábery fanklubu.

Rožňava doma zdolala Lučenec (3:1)
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM