Tomáš Šuhajda Rôzne

Veselá Farma sa pripravuje na MS v hokeji: Veľkoplošná obrazovka a hokejová párty na námestí!

V tomto roku otvorená predajňa Veselá Farma pripravuje k prichádzajúcim MS v hokeji pre Rožňavčanov skutočnú lahôdku. Veľkoplošná obrazovka je len začiatok, aha čo sa bude na rožňavskom námestí diať.

Ilustračný obrázok k článku Veselá Farma sa pripravuje na MS v hokeji: Veľkoplošná obrazovka a hokejová párty na námestí!
Zdroj: Dnes24.sk

Predajňa Veselá Farma, ktorá sa nachádza na Námestí baníkov v Rožňave, pripravuje pre Rožňavčanov veľkú hokejovú párty. Každý jeden zápas slovenskej reprezentácie bude premietaný na veľkoplošnej obrazovke. No nielen ten, ale aj ďalšie atraktívne zápasy z majstrovstiev, ktoré sú čo nevidieť tu.

No a keďže ide o Veselú Farmu, nemôžu chýbať, ako inak, ani stánky s chutným občerstvením. Pri hokeji si budete môcť vychutnať domáce grilované klobásky či iné dobroty a popíjať chutné pivko, víno či nealko.

To však stále nie je všetko. Ako nám prezradili z Veselej Farmy predbežné plány, nedeľňajší zápas s Bieloruskom to bude skutočná hokejová párty pre celé rodiny. A aj keď samotný zápas začína o 16:15, štart programu na námestí bude približne už od 15-tej. V spolupráci s tunajším CVČ sa budú vyrábať vlajky slovenskej reprezentácie, deti zaiste nepohrdnú maľovaním vlajok na tvár, chýbať nebude ani hudobná vsuvka a súťaže počas prestávok.

Už teraz začnite trénovať streľbu na bránku či slalom medzi kužeľmi. Súťaže sa však chystajú aj v pití piva či držaní pivného súdku. Pripravené sú aj ďalšie atrakcie, bližšie info vám ešte prinesieme.

Pozrite si rozpis zápasov SR v skupine, kedy na rožňavskom námestí nemôžete chýbať:

  • Sobota 2. máj o 12:15: Slovensko – Dánsko
  • Nedeľa 3. máj o 16:15: Bielorusko – Slovensko
  • Utorok 5. máj o 20:15: Slovensko – Slovinsko
  • Streda 6. máj o 20:15: Slovensko – Nórsko
  • Sobota 9. máj o 16:15: Fínsko – Slovensko
  • Nedeľa 10. máj o 20:15: Slovensko – Rusko
  • Utorok 12. máj o 16:15: USA – Slovensko

Foto: ilustračné, zdroj Dnes24/TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM