Peter Simon Futbal

Veľký úspech mladých futbalistov z Rožňavy: V Košiciach vybojovali prvenstvo

Futbalisti SP MFK Rožňava U7 a mladší sa dočkali zaslúženého veľkého víťazstva na turnaji halového futbalu v Košiciach. Organizátorom turnaja bol klub FK Junior Košice.

Ilustračný obrázok k článku Veľký úspech mladých futbalistov z Rožňavy: V Košiciach vybojovali prvenstvo
Zdroj: Dnes24.sk

Na turnaji sa zúčastnilo dohromady 8 družstiev a hralo sa v dvoch skupinách. V skupine A sa stretli mužstvá FK Junior Košice, CFT ACADEMY, ŠK Novohrad Lučenec, Benecol Košice. Skupinu B tvorilo Junior Šaca, FK Čaňa, SP MFK Rožňava, Zinedine Užhorod.

V skupine naši hráči obsadili druhé miesto po dvoch vyhratých zápasoch a jednom prehratom. Chalani tak postupovali z druhého miesta, kde sa o celkové umiestnenie stretli s víťazom skupiny A – ŠK Novohrad Lučenec. Vo finálovom zápase sa stretli s ukrajinským mužstvom Zinedine Užhorod, ktorý zdolali a vyhrali 1:0 po góle hráča L. Bekeho.

„Chlapcom patrí veľké poďakovanie za predvedenú hru a verím, že si toto víťazstvo poriadne užijú, že ich to nakopne a motivuje ešte viac na sebe pracovať,“ povedal tréner Filip Pollák.

Výsledky zápasov SP MFK Rožňava:

  • SP MFK Rožňava – Zinedine Užhorod 1:2
  • FK Čaňa – SP MFK Rožňava 0:4
  • Junior Šaca – SP MFK Rožňava 0:2
  • ŠK Novohrad Lučenec – SP MFK Rožňava 0:2

SP MFK Rožňava reprezentovali: K. Fábian, A. Krištof, A. Khier Bek, K. Berczeli, R. Gallo, L. Beke, G. Vrzál, M. Gášpar.

Najužitočnejším hráčom turnaja sa stal L. Beke.

Foto: SP MFK Rožňava

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM