Peter Simon Krimi

Vážna dopravná nehoda pri Rožňave: Audina narazila do betónového stĺpu!

Pri Rožňave sa stala vážna dopravná nehoda auta značky Audi. Vozidlo narazilo do betónového stĺpu. Vodič podľa polície utrpel ťažké zranenia.

Ilustračný obrázok k článku Vážna dopravná nehoda pri Rožňave: Audina narazila do betónového stĺpu!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Počas víkendu sa v nočných hodinách odohrala tesne pred obcou Čučma dopravná nehoda. Podľa informácií polície vozidlo smerovalo z Rožňavy práve do spomínanej Čučmy. „Vodič (30) z Rožňavy viedol osobné motorové vozidlo zn. Audi v smere z Rožňavy na obec Čučma, pričom pri prejazde miernou ľavotočivou zákrutou dostal s vozidlom na mokrej vozovke šmyk, ktorý nezvládol. Vyšiel mimo spevnenú časť vozovky, kde narazil do betónového stĺpa elektrického vedenia. Pri dopravnej nehode vodič utrpel ťažké zranenia, s ktorými bol prevezený do nemocnice, jeho dvaja spolujazdci sa zranili ľahko,“ prezradila hovorkyňa krajskej polície Jana Mésarová.

Škoda na vozidle bola vyčíslená na 2 500 eur, na stĺpe elekrického vedenia 400 eur. „Na zistenie požitia alkoholu bol u vodiča nariadený odber krvi,“ dodala Mésarová. Ťažko zranený vodič je podľa informácií od polície v umelom spánku v rožňavskej nemocnici.

Na pomoc posádke ihneď vyrazili aj rožňavskí hasiči. „Po príjazde na miesto udalosti sme zabezpečili vozidlo proti požiaru, úniku ropných látok a pomocou hydraulického náradia vyslobodili vodiča vozidla, ktorý bol následne odovzdaný RZP,“ povedal veliteľ zásahu Rastislav Greško.

Na mieste udalosti následne dopravní policajti zdokumentovali nehodu a uzavreli na istý čas premávku v oboch smeroch. Privolaní elektrikári pomocou plošiny opravovali elektrické vedenie.

Audina za Rožňavou nabúrala do stĺpu, zábery z miesta nešťastia!
13
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM