Peter Simon Správy

V Rožňave sa predviedli siláci: Kto získal cenu FairPlay? FOTO

Súťažilo sa o zaujímavé ceny a trofeje. Udelila sa aj cena FairPlay, ktorú získal súťažiaci s najmenším počtom trestných bodov. Pozrite si priebeh súťaže v našej galérii.

Ilustračný obrázok k článku V Rožňave sa predviedli siláci: Kto získal cenu FairPlay? FOTO
63
Galéria
Foto: Štefan Majerčák / Zdroj: Dnes24.sk

Podujatie s názvom Calisthenics wars sa uskutočnilo 7. októbra so začiatkom o 9:00 hod. v priestoroch základnej školy na Zlatej ulici.

Organizátori už pred akciou zverejnili výzvu pre súťažichtivých Rožňavčanov. Street workout Rožňava zorganizovalo podujatie, kde sa postavil jeden proti jednému. Akciu podporilo aj mesto Rožňava. Do súťaže sa mohli zapojiť všetky vekové kategórie a samozrejme aj nežnejšie pohlavie.

Ako každý rok, aj tento sa udelila cena FairPlay pre najčestnejšieho „makača“, ktorý nazbieral najmenej trestných bodov.

„Prítomní si zamakali na pripravenej drahé, ktorá sa skladala zo základných cvikov a streetworkoutu,“ informoval jeden z organizátorov preteku, Miroslav Hajdú.

Ako doplnil, akcia z pohľadu organizátorov dopadla veľmi dobre. „Ohlasy boli veľmi dobré, a súťažiacim nič nechýbalo. Dá sa skonštatovať, že to bola najlepšia súťaž zo všetkých štyroch, ktoré sme už organizovali,“ zhodnotil Hajdú.

Podľa jeho slov v mužskej kategórii bojovalo o umiestnenie 20 mužov a v ženskej kategórii 6 žien.

Výsledky:

Muži:

  • 1. Daniel Naňo – Gočovo
  • 2. Ivan Koctur – Banská Bystrica
  • 3. Adam Austera – Svit

Ženy:

  • 1. Klaudia Glejdurová – Liptovská Teplicka ( majsterka sk. A 2. Miesto na majstrovstvách sveta v Moskve v streetworkoute)
  • 2. Simona Valachová – Rožňava
  • 3. Karina Krúžová – Rožňava

„Cenu FairPlay za najčistejšiu techniku a prevedenie cvikov získal Viktor Eschleger z Rožňavy,“ povedal na záver Miroslav Hajdú.

Obrazom: Calisthenics wars Rožňava
63
Galéria
Foto: Štefan Majerčák / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM