Peter Simon Krimi

V Brzotíne sa zrazili autá: Na mieste záchranka aj hasiči, FOTO

Na začiatku obce Brzotín neďaleko Rožňavy sa popoludní odohrala dopravná nehoda. Na mieste zasahovali záchranné zložky aj polícia. Jedno z vozidiel narazilo do odparkovaného na kraji cesty.

Ilustračný obrázok k článku V Brzotíne sa zrazili autá: Na mieste záchranka aj hasiči, FOTO
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Vozidlá po zrážke ostali na ceste. Pokrčené a zdemolované plechy všade navôkol. Na miesto ihneď vyrážali hasiči a aj záchranári, keďže na operačné stredisko bolo nahlásené aj zranenie posádky z jedného auta. Premávku počas zásahu riadila v jednom jazdnom pruhu polícia. Tá okrem toho dokumentovala okolnosti dopravnej nehody.

Ako náš web informoval veliteľ zásahu Dominik Kakalejčík z Hasičského a záchranného zboru v Rožňave, dopravnú nehodu ohlásili na začiatku obce Brzotín dňa 27. júla 2016 v čase približne 15:45 hod.

„Po príjazde na miesto udalosti jednotka zistila, že sa jedná o dopravnú nehodu dvoch motorových vozidiel. Zranená posádka už bola v rukách záchranárov. My sme prieskumom zistili, že z jedného vozidla unikajú prevádzkové kvapaliny. Jednotka odpojila autobatérie a pomocou sorpčného materiálu posypala uniknuté prevádzkové kvapaliny. Po zdokumentovaní miesta udalosti políciou jednotka zabezpečila prejazd cesty odtlačením oboch vozidiel na neďaleké parkovisko a odstránila nasiaknutý sorpčný materiál z vozovky,“ dodal Kakalejčík.

Príčina dopravnej nehody je v štádiu šetrenia.

Správu budeme po vyjadrení polície aktualizovať.

Obrazom: Zrážka áut v obci Brzotín (27. júl 2016)
11
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM