Peter Simon Rôzne

Úspech grafikov z rožňavskej strednej: Parádne umiestnenia spomedzi tisícky prihlásených

Mladí amatérski tvorcovia mali možnosť v krátkom animovanom filme v rozsahu 30-90 sekúnd predviesť svoj talent, kreativitu a technickú zdatnosť.

Ilustračný obrázok k článku Úspech grafikov z rožňavskej strednej: Parádne umiestnenia spomedzi tisícky prihlásených
Zdroj: SOŠT Rožňava

Grafici z rožňavskej strednej si na svoje konto pripísali ďalší úspech. Ako informovala oficiálna facebook stránka školy, SEA – Agentúra pre vzdelanie a vedu v spolupráci s Nadáciou Volkswagen Slovakia, Bratislavskou vodárenskou spoločnosťou, a.s., projektom Modrá škola a portálom www.skola.sk, organizovala 3. ročník súťaže amatérskej filmovej tvorby „MLADÝ FILMOVÝ TVORCA“. Tento rok sa do súťaže zapojilo 1000 súťažiacich. O to viac nás teší umiestnenie našich študentov.

V tematickom zameraní v kategórii Voda a ekológia sa umiestnil žiak Marek Žemlička na 1. mieste a žiačka Veronika Lenkeyová na 2.mieste. V tematickom zameraní Doprava a bezpečnosť sa umiestnil žiak Marko Chladný na 1. mieste.

„Súťaž bola žánrovo zameraná na krátky animovaný film a zúčastniť sa jej mohli deti a mládež vo veku 6–18 rokov. Mladí amatérski tvorcovia mali možnosť v krátkom animovanom filme v rozsahu 30–90 sekúnd predviesť svoj talent, kreativitu a technickú zdatnosť. Do súťaže sa mohli zapojiť tak jednotlivci, ako aj tímy,“ píše sa na facebook stránke Strednej odbornej školy technickej v Rožňave.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM