Peter Simon Rôzne

Učitelia sa premenili na pekárov: Medovníkom obdarovali každého, kto vstúpil do školy

Na jednej z rožňavských základných škôl sa rozhodli zorganizovať nevšednú udalosť. Úsmev na tvári vyčarovali každému, kto prešiel dverami školskej budovy.

Ilustračný obrázok k článku Učitelia sa premenili na pekárov: Medovníkom obdarovali každého, kto vstúpil do školy
Zdroj: Dnes24.sk

Na Základnej škole akademika Jura Hronca v našom meste sa vedenie školy odhodlalo usporiadať nevšednú udalosť. Pred Vianocami sa z pedagógov stali aspoň na istý čas pekári a v sprievode odborníčok zo školskej jedálne sa pustli do práce. Ich výsledok stál za povšimnutie. Po dôkladnej práci prišlo na rad rátanie. „Spoločne sa zamestnancom školy podarilo vytvoriť 1000 perníčkov, ktoré následne rozdávali žiakom aj rodičom,“ informuje webová stránka základnej školy.

„V posledný deň pred prázdninami sme detičky, rodičov, súrodencov i starých rodičov, proste každého kto vstúpil do našej školy obdarovali perníčkom a teplým čajom. Chceli sme všetkým spríjemniť malou pozornosťou deň a prichádzajúce sviatky. Perníkmi sme obdarovali ešte detičky na blízkej materskej škôlke na Kyjevskej ulici a radosť sme urobili aj tým najstarším v domove dôchodcov v Rožňave,“ píše sa na stránke Základnej školy akademika Jura Hronca v Rožňave.

V našej galérii nájdete zaujímavé momenty z pečenia a rozdávania chutných perníčkov.

Foto: Základná škola akademika Jura Hronca

Obrazom: Obdarovali tých najmenších i najstarších
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM