Peter Simon Rôzne

Učenie hrou pre deti a špeciálne ochutnávky: Vo Veselej Farme to opäť žilo... Ďalšia akcia už dnes!

Ďalšie dve akcie má za sebou rožňavská predajňa Veselá Farma. Na svoje si prišli najmladší Rožňavčania i dospelí. Pozrite si na FOTKÁCH, čo sa dialo na Námestí baníkov. A čo ďalšia akcia? Už dnes! :)

Ilustračný obrázok k článku Učenie hrou pre deti a špeciálne ochutnávky: Vo Veselej Farme to opäť žilo... Ďalšia akcia už dnes!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Uplynulý utorok. Vo Veselej Farme a na námestí pred týmto obľúbeným obchodom sa striedali drobci. Vďaka spolupráci s Materským centrom Meduška z Rožňavy pod vedením Moniky Hanzlíkovej si všetci najmladší Rožňavčania mohli vyskúšať Montessori aktivity a rozvíjať tak svoje schopnosti. Slnečné počasie, super zábava, všakovaké pochúťky a predovšetkým radostná atmosféra. Takto nejak to vyzeralo na námestí, veď pozrite FOTO.

Uplynulý štvrtok. Pred Veselou Farmou bolo opäť živšie ako všade inde. Piekli sa tam bio cukety dochutené špeciálnym Davídkovým korením, kombinácia gril korenie a bravčová pečienka. Udalosť bola spojená aj s ochutnávkou bio sirupov a domácich paštét. Ak ste sa nezastavili, prišli ste veru o veľa :). FOTO aj z tejto akcie nájdete v galérii.

Ako nás informovala PR manažérka Veselej Farmy Jana Petrová, už dnes, t.j. v utorok 4. augusta od 15:00 do 17:00 je opäť pripravený bohatý program predovšetkým pre deti, organizovaný v spolupráci s Materským centrom Meduška. Na Námestí baníkov pred Veselou Farmou budú na vaše ratolesti čakať tvorivé dielne.

Obrazom: Učenie hrou vo Veselej Farme a pečenie bio cukiet
31
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM