Peter Simon Krimi

Tri autá v sebe neďaleko Rožňavy, došlo k zraneniam: Ako sa to stalo? FOTO Z MIESTA!

Nepríjemná nehoda na známej ceste pri Rožňave. Muži zákona hlásia zranenia. Čo presne sa stalo?

Ilustračný obrázok k článku Tri autá v sebe neďaleko Rožňavy, došlo k zraneniam: Ako sa to stalo? FOTO Z MIESTA!
5
Galéria
Foto: Ladislav Juhász / Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovala náš web hovorkyňa polície Jana Mésarová, k dopravnej nehode došlo vo štvrtok, 9. novembra 2017 o 7:00 hod. medzi troma osobnými motorovými vozidlami pred obcou Drnava v katastri obce v Rožňavskom okrese.

„Pri nehode utrpela jedna osoba ťažké zranenia, 4 osoby sa zranili ľahko (podľa predbežných lekárskych správ). Podľa doterajších zistení 22-ročný vodič z Rožňavského okresu, vodič vozidla zn. Daewoo Nexia (bez vodičského oprávnenia), viedol vozidlo v smere od obce Lipovník na Drnavu, pričom pred obcou Drnava na rovnom úseku cesty predchádzal pred ním idúce vozidlo zn. Daewoo Lanos,“ informuje Mésarová.

Ďalej doplnila, že pri zaraďovaní sa pred predchádzané vozidlo sa s vozidlom dostal do šmyku a narazil do oproti idúceho vozidla zn. Renault Clio. Následne došlo k zrážke medzi vozidlom Daewoo Nexia a Daewoo Lanos. „Vodičovi vozidla Daewoo Nexia bola na zistenie požitia alkoholu odobratá krv. U vodičov vozidiel Renault Clio a Daewoo Lanos požitie alkoholu zistené nebolo. Na vozidlách bola škoda predbežne vyčíslená na 4 700 eur. Príčina vzniku dopravnej nehody, miera zavinenia, ako aj bližšie okolnosti, sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ informuje hovorkyňa polície.

Polícia apeluje na účastníkov cestnej premávky, aby dodržiavali dopravné predpisy, sledovali situáciu v cestnej premávke a správali sa na cestách zodpovedne, najmä v tomto jesennom období, kedy sa vplyvom počasia situácia na cestách zhoršuje, čo prináša zvýšené riziká. Časté hmly, dážď, kratšie dni, popadané lístie na cestách prináša na naše cesty jeseň.

Foto: ilustračné

Obrazom: Zrážka vozidiel pri Drnave
5
Galéria
Foto: Ladislav Juhász / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM