Radka Deckerová Basketbal

Trénerka basketbalistiek Buzinkayová: Nehrali sme uvoľnene a robili školácke chyby

Cez víkend odhrali dvojzápas s hráčkami z Lendaku naše domáce basketbalistky pod vedením trénerky Buzinkayovej.

Ilustračný obrázok k článku Trénerka basketbalistiek Buzinkayová: Nehrali sme uvoľnene a robili školácke chyby
Foto: Radka Deckerová

MBK REGION RV : BK ZŠ LENDAK 83 : 40 ( 26:8, 15:4, 16:22, 26:6 )
strelkyne: Ducková 21, Šimková 17, Krajcová 12, Baštáková 10,Krajlíková 8, Oravcová 8, Číšková 5, Muňáková 2

MBK REGION RV : BK ZŠ LENDAK 98 : 15 ( 31:0, 12:8, 22:5, 33:2 )
strelkyne: Šimková 27, Krajcová 22, Ducková 13, Krajlíková 8,Číšková 8, Kerekešová 6, Baštáková 4, Kováčová 4,Oravcová 4, Hromjáková 2

Mary Buzinkayová:
Ako na každý jeden zápas aj na tento príprava bola dobrá. Nacvičili sme pár nových signálov, ktoré dúfala som, že si na zápase aj vyskúšame. Opak je však pravdou aj keď sme na to mali dobré možnosti. Súperky neprišli vo svojej pôvodnej silnej zostave, tak možností bolo dosť. Naše hráčky až na niektoré ozaj pekné momenty, odvahu v sebe nenašli. Proste nerobili sme to, na čom sme sa dohodli a to ma veľmi mrzí. Nehralo sa uvoľnene, robili sa školácke chyby v obrane, slabo sme sa pohybovali a ešte slabšie sme doskakovali. Všetky dobre vedia, čo od nich očakávam, aby hrali v pohode, s radosťou, s chuťou a v dobrej atmosfére, ale akosi nám to neide, sme také ťažkopádne a nerozhodné. Od každej jednej požadujem len to, čo robíme na tréningoch, čo stále drilujeme,čo stále opakujeme to všetko musíme preniesť do zápasov, lebo ináč moja práca je nazmar.

Musím ale podotknúť, že by som krivdila niektorým hráčkam, keby som som ich nepochválila a mám z nich naozaj veľmi veľkú radosť, ale bohužiaľ nemôžem chváliť ako celok, aj napriek tomu, že sme vysoko vyhrali. Na ihrisku sa nerobí to, na čom sa dohodneme, ale opakujeme stále tie isté chyby a niekedy hráme ako ” monkey see, monkey doo ” a to ma nesmierne vytáča. Možná, že chyba je aj vo mne a je mi to aj trápné, že na nich vrieskam, no nemôžem predsa chváliť za niečo, čo robíme zle ale naopak. Za všetko dobré a pekné im stále aj tlieskam.

Zdroj: basketroznava.sk

Rožňava VS. Lendak
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM