Peter Simon Správy

Toto musíte počuť: Robo Šimko a Massriot predstavujú letný cover na známy hit, VIDEO

V klipe si zahrala aj známa muzikantka Slávka Silvayová. Klip sa zrodil na známom mieste pri Rožňave.

Ilustračný obrázok k článku Toto musíte počuť: Robo Šimko a Massriot predstavujú letný cover na známy hit, VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Kým kapely a interpreti bombardujú leto letnými pohodovými hitmi, Robo Šimko a kapela Massriot siahli po cover verzii známeho hitu Something Just Like This od The Chainsmokers & Coldplay.

„Rozhodli sme sa natočiť ďalšie video do zoznamu coverov. Opäť sme stavili na krásy nášho regiónu, natočili sme ho v Joviciach a Krásnohorskej Dlhej Lúke, na miestach, kde ako decká veľa z nás a aj našich fanúšikov z Rožňavy chodilo na výlety, túry, bicyklovačku a tak. Je dôležité vyzdvihnúť svoj región a my to robíme veľmi radi, sme tu doma, milujeme to tu a niet krajšieho miesta na zemi ako domovina,“ hovorí lokálpatriot Robo Šimko.

Pozrite si v našej galérii klip ku piesni Something Just Like This od The Chainsmokers & Coldplay.

Známy hit Something Just Like This od The Chainsmokers & Coldplay prerobili do rokového šatu a to sa im naozaj podarilo, keďže ohlasy sú za jeden deň, odkedy klip uzrel svetlo sveta len a len pozitívne. V klipe sa dokonca objavila aj známa hudobníčka Slávka Silvayová. Klip sa podľa Šimka dá spraviť aj za niekoľko dní. „Podobné veci vieme stihnúť aj za 3 dni, keď ich dopredu pripravíme. Sme perfektná partia, ktorá keď niečo začne, tak na tom makajú všetci a všetok voľný čas ide do toho,“ doplnil hudobník, Šimko.

„Čo sa týka piesne, na ktorú sme natáčali, vyberali sme takú, ktorá sa nám páčila, sadli sme si nad to s chalanmi, a išlo to. S klipom nám veľmi pomohli Gabi a Slávka Silvayovci, zo známej cimbalovky SILBAND,“ dodal a záver Robo Šimko.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM