Peter Simon Správy

Tipy na pravú jesennú romantiku: 3 miesta v Rožňave ako stvorené pre zaľúbencov

Jeseň už dorazila aj do Rožňavy a okolia a krásne slnečné počasie, ktoré nám v uplynulých dňoch dopriala príroda by bolo škoda nevyužiť. Vyberte sa na jesennú prechádzku!

Ilustračný obrázok k článku Tipy na pravú jesennú romantiku: 3 miesta v Rožňave ako stvorené pre zaľúbencov
Foto: Lenka Fedorová / Zdroj: Dnes24.sk

Jeseň sa ukazuje v plnej svojej kráse a bola by veľká škoda, keby ste ju presedeli doma. Čo tak vybrať sa na romantickú prechádzku? Možno sa necháte zlákať našimi tipmi.

Park dokáže ohúriť tiež

Pokiaľ nemáte chuť za romantikou cestovať niekam ďaleko, veľmi príjemnou môže byť aj možnosť prechádzky našim parkom. Či už s rodinou, malými deťmi, alebo vašou polovičkou sa môžete cez park vybrať až ku rieke Slaná a späť. Výlet vám zaručí okrem prežitého času v prírode a obklopení zelene aj rôzne momenty. Počas prechádzky parkom si môžete zhotoviť aj niekoľko nevšedných jesenných fotografií.

Strelnica

Obľúbenou lokalitou nielen pre mladých je stále strelnica neďaleko mestskej časti Rožňava Baňa. Miesto dobre známe, avšak stále veľmi lákavé. Čaro prírody láka na romantické prechádzky od nepamäti. Oblasť jazera je tak dokonalým miesto pre spoločné chvíle s partnerom či partnerkou. Mnoho ľudí si sem chodí oddýchnuť a načerpať novú energiu.

Indiánske jazero

Neďaleko strelnice je takzvané Indiánske jazero, ktoré vyhľadávajú na relax nielen Rožňavčania. Je to skvelé miesto na rodinný výlet, či spoločnú romantickú prechádzku. Rožňavčania to majú priamo z centra len na skok, avšak na bežný ruch mesta tam určite zabudnete. Pestrofarebné listy dodajú vašej prechádzke ten pravý romantický šmrnc.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM