Radka Deckerová Hokejbal

Tipuj zápasy v amatérskej hokejbalovej lige a vyhraj!

Prvé kolo hokejbalovej ligy máme už za sebou a organizátor v spolupráci s portálom Rožňava24 sa rozhodli, že urobia pre vás tipovačku.

Ilustračný obrázok k článku Tipuj zápasy v amatérskej hokejbalovej lige a vyhraj!
Foto: Radka Deckerová

Tipovať sa bude stále kolo dopredu a uzávierka bude v piatok večer vždy deň pred odohraním zápasov. Ak by sa hrací deň posunul dopredu dajte nám prosím vedieť alebo zápas nezapočítame automaticky nikomu. Tipnúť budete môcť stále na výhru domácich to je 1, remízu X a výhru hostí 2. Za správny tip zápasu získate do celkového hodnotenia jeden bod. Každé kolo vyberieme tiež jeden bonusový zápas, v ktorom môžete hádať presný výsledok zápasu. Za správny výsledok dostane 3 body. V celkovom sumáre môžete získať za víkend 7 bodov (4 za zápasy a 3 za presný výsledok). Do súťaže sa môže zapojiť každý (aj hráči).

Čo treba urobiť?
Potrebné je do piatku zaslať mail s menom a svojimi natipovanými zápasmi na adresu zoltan.breuer@gmail.com. Stále v nedeľu dáme na internet tabuľku so získanými bodmi. Tipovačka bude ukončená po play off zápasoch a prvý traja najlepší budú po finále odmenení vecnými cenami.

2. kolo
8.2.2014: HC RUDNÁ – RED DEVILS 10:00
8.2.2014: LOOSERS – SOCCER CAFE TEAM 12:00
9.2.2014: DOMKA – HECNUTÉ PECKY 10:00
9.2.2014: SALAMANDERS – HC DREAM TEAM 12:00

Bonusový zápas
8.2.2014: LOOSERS – SOCCER CAFE TEAM 12:00

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM