Kultúra

Tip na podujatie: Rida Radar, Zverina a Shomi v Rožňave!

Už tento týždeň sa počas Dní mesta Rožňava koná v podniku Friedns of food and music obľúbený Jammin s príznačným názvom Welcome to Jarmock.

Ilustračný obrázok k článku Tip na podujatie: Rida Radar, Zverina a Shomi v Rožňave!
1
Galéria
Zdroj: PR

Dvojdňové podujatie organizované občianskym združením COM.UNITY prináša do nášho mesta opäť niečo pre mladú generáciu. Návštevníci sa môžu tešiť na kvalitné selekcie plných hip-hopu, rapu, reggae, raggajunglu ale aj bassmusic a dancehallu.

Štvrtkový večer bude v starom Larsen bare patriť známemu hardcore raperovi Zverinovi, ktorého doplní freestyler Shomi. Piatkovým headlinerom je originálny a nenapodobiteľný Rida Radar.

Za gramofónmi sa počas dvoch dní predstavia domáci rezidenti DJ Spliff, Zugree, Selecta Gunfingah a Selecta Prograss, ktorým príde na pomoc herec, moderátor a v neposlednom rade selector Abnorman.

Počas celého podujatia bude prebiehať aj Rida Radar meet & greet a stánkový predaj značiek Lion PAW clth. /fanpage/ a Highlife420. Osviežiť sa budete môcť rôznymi super limonádami z Limonadový Svet, alebo špeciálnymi drinkami a jarmočným menu z dielne Friends.

Lístky sú v predpredaji a môžete si ich zakúpiť v podniku Friends of food and music na Námestí baníkov. Kapacita je obmedzená, organizátori preto odporúčajú zakúpiť si svoj lístok v cene 5 eur vopred.

Viac informácií nájdete na facebookovej stránke Jammin, alebo na evente Jammin: Welcome to Jarmock.

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM