Rôzne

Tínedžeri v Rožňave išli s farbou von: Tri miesta, kam voláme dievčatá na prvé rande

Láska úraduje v každom veku. Svoje o tom vedia aj mladí Rožňavčania, ktorí len práve začínajú randiť, alebo už majú prvé randenia či frajerky za sebou. Spýtali sme sa ich, aké miesta volia, alebo by zvolili na prvé stretnutia s dievčatami práve v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Tínedžeri v Rožňave išli s farbou von: Tri miesta, kam voláme dievčatá na prvé rande
Zdroj: TASR

Zábava v klube na diskotéke či posedenie v podniku. Tak trávia spoločné chvíle aj mnohé mladé rožňavské páriky. Romantické rande pod holým nebom je však u nich tiež stále v kurze. My sme sa preto spýtali, kam najradšej brávajú svoje polovičky na prvé rande. Tieto tri miesta u nich zabodovali najviac.

Námestie

Najčastejšia odpoveď, ktorá zaznela medzi opýtanými chlapcami bola, že svoje priateľky vezmú na prvé rande zväčša do centra mesta. Rožňavské námestie v lete ponúka množstvo miest na posedenie so zmrzlinou v ruke a zimná prechádzka je zas romantická.

Parky

Stará dobrá klasika, ktorá nikdy nesklame. Parky v jednotlivých častiach mesta lákali zaľúbencov už od pradávna. Randili v nich naši starí rodičia, stretáva sa v nich aj dnešná mládež. Najčastejšie nám tínedžeri uviedli, že sa stretávajú vo veľkom parku .

Reštaurácie – bar

Niektorí zas v zime alebo aj v letných mesiacoch preferujú interiérové miesta na prvé randenie. Či už pri chutnom jedle a studených, či teplých nápojoch sa dokážu odviazať a pozhovárať s polovičkou na ktorej im záleží.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM