Peter Simon Rôzne

Témy, ktoré Rožňavčanov zaujali naozaj nadpriemerne: 10 článkov, ktoré ste tento rok najviac klikali

Tento rok bol bohatý na všakovaké udalosti. No niektoré vás oslovili naozaj nadpriemerne. Prinášame vám prehľad článkov z redakcie Rožňava 24, ktoré vás najviac zaujali a patrili medzi top 10 najčítanejších v roku 2015.

Ilustračný obrázok k článku Témy, ktoré Rožňavčanov zaujali naozaj nadpriemerne: 10 článkov, ktoré ste tento rok najviac klikali
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

1. Veselá Farma v Rožňave

Novinka, akú sme tu ešte nemali: V Rožňave sa usídlila farma, a to rovno na námestí. Nemajte obavy, reč nie je o pasúcich sa kravách či kotkodajúcich sliepkach uprostred mesta. Ale o niečom, čo najmä vo vyspelejšom zahraničí môžeme pozorovať už nejaký ten čas.

Čítajte viac: V Rožňave sa usídlila farma, a to rovno na námestí!

2. Rožňavský gynekológ otvorene…

Zaujal vás aj článok o tom čo mladé dievčatá najčastejšie privádza k dverám gynekologickej ambulancie. Gynekológ Attila Anna nám okrem toho, prezradil aj najdojímavejšie momenty z jeho ambulancie. Najmladšia tehotná tínedžerka v našom meste mala len 13 rokov!

Čítajte viac: Gynekológ Attila Anna otvorene: Tieto problémy trápia mladé dievčatá v Rožňave najčastejšie

3. Toto nevidíte každý deň!

Obec Dedinky a priľahlá vodná nádrž Palcmanská maša patrí bez pochýb k najvyhľadáva­nejším miestam v našom okrese. Počas leta však ponúkla nevšedný pohľad.

Čítajte viac: NEVŠEDNÉ ZÁBERY: TOTO nevidíte každý deň, zistili sme viac!

4. Legendárna skupina Neoton Família v Rožňave

Na koncert známej hudobnej skupiny Neoton Família prišlo do Rožňavy nespočetné množstvo divákov z mesta a okolia, vidieť ste mohli aj maďarské ešpézetky. Koncert začala známa rožňavská predkapela s názvom Mixtape.

Čítajte viac: Zaplnené rožňavské ihrisko: Legendárna skupina Neoton Família to poriadne odpálila + FOTO, VIDEO

5. Hymna nášho mesta

Očakávania sa naplnili a hymna s názvom „Mesto s výhľadom“ uzrelo svetlo sveta. Premiéru mala na Námestí baníkov v Rožňave počas osláv Mikuláša. Odvtedy sa jej pozretia neustále zvyšujú!

Čítajte viac: TOTO musíte počuť: Rožňava má vlastnú hymnu a zaujímavý videoklip

6. Fico v Rožňave

Návrh zákona o podpore najmenej rozvinutým okresom je súčasťou druhého sociálneho balíčka. Rokovalo sa aj v Rožňave. Do nášho mesta zavítal sám predseda vlády, ktorý sa okrem iného stretol aj s podnikateľmi z nášho regiónu.

Čítajte viac: Premiér Robert Fico v Rožňave: Pozrite si FOTO z jeho návštevy ako prví!

7. Anglické frázy po východniarsky

S angličtinou sme už nútení bojovať každý deň. Niekto s väčším, niekto zas s menším úspechom. Niektoré frázy nie a nie vtĺcť do hlavy! Východniarska kreativita sa ale opäť prejavila.

Čítajte viac: Východniari sa zas vynašli: Anglické frázy preložili do východniarčiny, výsledok stojí za to :)

8. Rožňavu navštívil prezident Kiska

Oficiálny program prezidenta, ktorý zahŕňal viacero stretnutí, sa začal pred budovou historickej Radnice v našom meste uvítaním Andreja Kisku a jeho delegácie. Následne sa všetci presunuli do vnútorných priestorov, kde prebehlo rokovanie prezidenta s primátorom Pavlom Burdigom.

Čítajte viac: PRVÉ FOTO: Prezident SR Andrej Kiska v Rožňave!

9. Benefičný ples

Tradíciu benefičného plesu začal Rotary klub Rožňava, ktorý spolu s rožňavskou radnicou zorganizovali už druhý ročník tohto charitatívneho podujatia. Výťažok putoval na rozšírenie oddychovej zóny v našom meste.

Čítajte viac: VIDEO: V Rožňave sa plesalo, peniaze z lístkov pôjdu na oddychovú zónu v meste

10. Najobľúbenejší učiteľ gymnázia

Desiatku uzatvárame článkom o najobľúbenejšom učiteľovi gymnázia v Rožňave. Na chodbách školy sme medzi žiakmi zisťovali, ktorý pedagóg si získal najväčšie sympatie.

Čítajte viac: Študenti a študentky rozhodli: Toto je najobľúbenejší učiteľ gymnázia v Rožňave

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM