Radka Deckerová Krimi

Ťažké chvíle Dary Rolins: Pozrite si drsný pád z pódia...

Dara Rolins zažíva v týchto dňoch krušné časy, ktoré jej azda nezávidí nikto. So známou speváčkou ráno odštartoval v Prahe nový súdny proces. Ťažkých chvíľam však čelila aj v Košiciach, kde spadla na koncerte. Všetko pritom zachytila kamera.

Pár sekúnd v septembri 2006 stačilo nato, aby si privodila úraz, ktorý ju mohol pripraviť o jej turné. Dara sa ocitla mimo pódia, potom čo ju oslepili žiarivé svetlá reflektorov. Po nešťastnom páde okamžite reagovala ochranka, ktorá ju zobrala do zákulisia na ošetrenie. Dara skončila so zlomenou rukou, podliatinami na celom tele a narazenými rebrami.

To však vtedy ešte Dara netušila, že život si pre ňu pripraví aj horšie skúšky ako pád rovno na pódiu. V júli 2010 zomrel po zrážke s jej autom, ktoré šoférovala, 63-ročný motorkár. K tragédii došlo v pražskom Šáreckom údolí. Jindřich Rotrekl sa vracal k svojej rodine z rybačky. Na malej motorke sa čelne zrazil s autom, ktoré viedla Rolins.

Na súdnom pojednávaní, na ktorom sa dnes ráno speváčka osobne zúčastnila, prečítali súdny zápis, vypovedali svedkovia i súdni znalci. Pojednávanie bolo následne odročené na 13. augusta. Podľa manažérky speváčky Evy Skallovej sa pre Daru ani po dvoch rokoch nič nezmenilo, stále je všetko veľmi bolestivé a speváčka sa cíti nevinná. A tak pád na pódiu je oproti ťažkostiam, ktorým Rolins čelí v súčasnosti, po čase už iba malá, úsmevná príhoda v súvislosti s nehodou, pri ktorej v júli 2010 zomrel 63-ročný motocyklista.

Foto: tasr

Ťažké chvíle Dary Rolins: Pozrite si drsný pád z pódia...
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM