Peter Simon Rôzne

Táto FOTKA z nášho regiónu boduje: V noci sa podarilo cvaknúť pozoruhodný záber!

K letu bezpochyby patrí aj zachytávanie spomienok a zážitkov na telefóny, či foťáky. Niektorým sa však podaria vskutku obdivuhodné zábery. Ak máte podobné, môžete sa aj vy zapojiť do celoslovenskej súťaže.

Ilustračný obrázok k článku Táto FOTKA z nášho regiónu boduje: V noci sa podarilo cvaknúť pozoruhodný záber!
Zdroj: Dnes24.sk

Prvý mesiac prázdnin je už za nami, no nič ešte nekončí. Tak, ako k letu patria slnečné dni a oddych, mnohí si svoje zážitky a spomienky zachytávajú foťákom či mobilom. Aj na Gemeri sa určite máme čím pýšiť. A práve túto pýchu a osobitosť svojho regiónu môžete ukázať na svojich fotografiách.

Fotku poslal do súťaže jej autor pod pseudonymom Vladovac. Na prvý pohľad možno ani nerozoznáte, čo to vlastne je, no fotka má príznačný názov: Nočná podkova.

Dostala už viacerých, keďže tomuto záberu sa podarilo získať zatiaľ najviac hlasov.

Ak sa vám niektorá z fotiek mimoriadne páči, môžete jej pridať hlas TU.

Krajší deň vám zaručene urobia aj zábery z Vysokých Tatier, no nevynechajte ani tie najzaujímavejšie z celého Slovenska.

Súťaž sme spustili s našim partnerským webom ephoto a hrá sa naozaj o super ceny. Téma je rozsiahla, preto do súťaže môžete posielať fotografie, ktoré zachytávajú prírodné krásy vášho okolia, život vo vašom regióne/meste, alebo zaujímavosti, ktoré ho charakterizujú. Pravidlá súťaže a hlasovania nájdete tu. Termín pre pridávanie fotografií do súťaže platí do 31.08.2015.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM