Martin Károly Rôzne

Súťaž s Vodným Rajom Vyhne v hodnote 150 €

Vyhne 26. novembra - Po úspešnej letnej sezóne začína Vodný Raj Vyhne s novými akciami, ktoré určite spríjemnia dlhé zimné večery. Pripravené sú nové atraktívne masáže, sauny, výplavový bazén ale aj súťaž s našim portálom o 15 vstupov v hodnote 150 €

Vodný raj Vyhne je miesto, kde počas celého roka nájdete príjemný relax, harmóniu a pohodu. Bez ohľadu na počasie, či ročné obdobie je v našom relaxačno-športovom centre k dispozícii celý rad wellness služieb a možností na športové vyžitie. V letnej sezóne navštívilo tento oddychový areál takmer 70 000 návštev­níkov. „Rekord v návštevnosti dosiahli 11. júla, kedy Vodný Raj Vyhne navštívilo až 2450 rekreantov­.“ tvrdí Ing. Ľubomír Viglaš, riaditeľ Vodného Raja vo Vyhniach.

Výplavový bazén, ktorý okrem masážnych lavíc, liečivej termálnej vody s vysokým obsahom železa, ponúka romantickú scenériu vďaka výplavu do exteriéru. Ďalej je k dispozícii saunový svet, jakuzzi, hydromasážne vane, či príjemná relaxačná odpočiváreň. Samozrejmosťou sú služby profesionálnych masérov. Môžete si u nás zahrať bowling i squash, osviežiť sa v dennom bare s terasou, či vychutnať špeciality našej pizzérie.

Novinkou pre túto sezónu sú exotické masáže ako čokoládová masáž, či masáž ayuroveda. Odborný tým masérov Vám dokáže masážou pomôcť aj pri migrénových bolestiach, či problémami s celulitídou. Novinkou je aj masáž – ušné sviečky.

Súťaž o 15 vstupov v hodnote 150€ pre jednu osobu:

Do súťaže sa môže zapojiť každý, kto správne odpovie na jednoduchú súťažnú otázku: [color=#ff0000]Aká je priemerná teplota vody vo výplavovom bazéne?[/color] Správnu odpoveď nájdete tu: http://www.vodnyrajvyhne.sk/…_bazeny.html

Odpovede posielajte na mailovú adresu karoly@global24.sk /karoly@global24­.sk/. Vyhodnotenie súťaže pod dohľadom našej kamery, sa uskutoční začiatkom januára 2011.

Oddýchnite si v predvianočnom zhone uprostred nádherných Štiavnických vrchov.

Upozornenie: správa obsahuje komerčné informácie.

Súťaž s Vodným Rajom Vyhne v hodnote 150 €
1
Galéria
VRV 2010
8
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM