Peter Simon Kultúra

Študenti sa vytancovali do sýtosti: Tento rok bol rekordný záujem!

V piatok sa konal jedenásty ročník populárneho študentského plesu. Okolo 20:00 hod. večer sa zbiehali študenti a krásne vyfintené študentky, aby sa zabavili medzi svojimi a užili si plesovú noc :)

Ilustračný obrázok k článku Študenti sa vytancovali do sýtosti: Tento rok bol rekordný záujem!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Všetkých prítomných privítala riaditeľka CVČ, ktorá zaželala veľa zábavy, chtivým príjemnú náladu a k želaniam sa pridala aj Lea Potocká (predsedkyňa študentského parlamentu v Rožňave), ktorá v spolupráci s CVČ celú akciu zorganizovala. Následne sa slova ujal primátor mesta Rožňava Pavol Burdiga. „V prvom rade ďakujem za pozvanie na tento slávnostný večer. Som veľmi rád, že tu môžem byť a ešte som radšej, že ste sa vy mladí dali do kopy a zorganizovali takúto fantastickú kultúrnu udalosť, ktorou sa môžme pochváliť aj za hranicami nášho mesta. Želám vám krásny večer a príjemnú zábavu,“ uviedol v krátkom príhovore primátor mesta Pavol Burdiga.

„Slávnostný večer je venovaný hlavne zábave mladých ľudí. Je pripravený bohatý program, rôzne spoločenské sútaže a samozrejme tancovačka. Na dnešnom plese sa zúčastnilo vyše 180 ľudí okrem účinkujúcich a hostí. Tým pádom môžme nazvať tento ročník za rekordný,“ uviedla riaditeľka CVČ v Rožňave, Izabela Hurajtová.

Po slávnostnom príhovore sa zábava naplno rozprúdila. Na začiatok sa predstavila skupina s ľudovým tancom ako aj tanečná skupina Sambed, ktorá predviedla študentom svoje umenie. Po týchto vystúpeniach sa študenti začali naplno zabávať na klasickú, ale aj modernú hudbu. Opýtali sme sa študentov ako sa im akcia pozdáva, ich vyjadrenia a vyjadrenie organizátorov nájdete vo video reportáži. Študentov čakala aj výborná slávnostná večera a po polnoci sa ťahala tombola so zaujímavými výhrami. Zábava pokračovala do skorých ranných hodín.

„Ja som tu prvýkrát, no je tu seriózna zábava, ktorá patrí k spoločenskému životu. Nečakal som, že sa tu zúčastní až toľko veľa ľudí. Na udalosť som prišiel s mojou partnerkou a dúfam, že si dobre zatancujeme,“ prezradil študent Vlado Tököly.

„Páči sa mi tu veľmi. Sú tu milí a príjemní ľudia. Na ples som sa prišla dobre zabaviť a zatancovať si,“ prezradila študentka Nikola Leskovjanská.

Študentský ples 2015
1
Galéria
Študentský ples 2015
10
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM