Tomáš Šuhajda Tlačové správy

Stredajšia špecialitka na rožňavskom námestí: V Gánku Veselej Farmy budete môcť ochutnať stredovekú kuchyňu!

Ešte len včera sme vás informovali o novinke vo Veselej Farme, ktorá otvorila svoj Gánok s tým, že konať sa tam budú aj všakovaké akcie pre deti i dospelých a prvé prekvapenie tu bude už túto stredu. Nebudeme a ani nemôžeme vás tak dlho napínať.

Ilustračný obrázok k článku Stredajšia špecialitka na rožňavskom námestí: V Gánku Veselej Farmy budete môcť ochutnať stredovekú kuchyňu!
Zdroj: Dnes24.sk

V stredu 8. júla v čase od 15:00 do 17:30 sa určite nezabudnite zastaviť v Gánku Veselej Farmy, kde si pre návštevníkov pripravili naozaj zaujímavú vec. Ochutnávku stredovekej kuchyne a to zadarmo.

Ochutnať budete môcť prísť Zaparenú polievku, ktorá sa varila na území Čiech, Moravy a Slovenska a ktorá sa nalieva na suché kúsky chleba. Tou druhou stredovekou pochúťkou bude Marcows. Toto stredoveké jedlo sa varilo ešte v 14. storočí v Anglicku.

Okrem ochutnávky týchto jedál sa spolu s deťmi budete môcť naučiť, ako sa tieto jedlá pripravujú. V prípade nezáujmu o varenie majú deti v Gánku k dispozícii detský kútik a pred Veselou Farmou bude pristavený aj skákací hrad. Každého dospelého návštevníka čaká navyše milé prekvapenie v podobe kávičky 1 + 1 zadarmo.

Gánok Veselej Farmy

V Rožňave stále populárnejší obchodík s farmárskymi a bio potravinami Veselá Farma sídliaci na Námestí baníkov otvoril svoj Gánok. Odteraz to už nie je iba miestom pre nákup čerstvých a zdravých potravín, ale aj miestom pre oddych s možnosťou posedieť si a vychutnať rôzne dobroty, ktoré nájdete v predajni. Viac o Gánku Veselej Farmy a fotky nájdete tu.

A nezabudnite, už túto stredu od 15:00 do 17:30 grátis ochutnávka stredovekej kuchyne :).

(PR)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM