Peter Simon Správy

Spravodajský prehľad z Rožňavy a okolia: 5 TOP tém týždňa

Toto by vám nemalo ujsť. Ak ste si posledný týždeň nestíhali prejsť všetko od nás, v prehľade prinášame články, ktoré u čitateľov najviac zarezonovali.

Ilustračný obrázok k článku Spravodajský prehľad z Rožňavy a okolia: 5 TOP tém týždňa
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Juraj Nagy otvorene o svojom živote

Juraj Nagy mal po vážnom úraze hlavy dve možnosti. Buď sa na všetko vykašle a ostane ľutovaným, alebo sa postaví na nohy a začne žiť. On si vybral život a tým to všetko začalo. Prečítajte si ROZHOVOR.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes.24/IDS BK

Pátranie po väzňovi

Pátranie po väzňovi, ktorý včera ušiel z väznice v Šaci pri Košiciach pokračovalo aj v noci. Policajti okrem iného prehľadávali aj obec Krásnohorské Podhradie pri Rožňave, keďže pochádza z neďalekej osady. Ako sme vás informovali, ide o 41 ročného Róberta, ktorý si odpykával svoj trest za porušovanie domovej slobody. Podľa mužov zákona ušiel 14. novembra. Naďalej uniká.

Zdroj: TASR

Supermesiac nad Rožňavou

Sledovanie úkazu si nenechalo ujsť ani množstvo obyvateľov nášho mesta, ktorí vytiahli svoje fotoaparáty, či kamery a mesiac si na pamiatku zaznamenali. My sme vám zhotovili niekoľko fotiek a video priamo z Námestia baníkov. Pozrite si, ako bolo vidieť supermesiac z tejto lokality.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

V meste padol prvý sneh

Perinbaba sa začala činiť už večer. Do rána padlo v meste a okolí niekoľko centimetrov čerstvého a dá sa povedať prvého snehu. Deťom sa tak po rannom vstávaní rozžiarili očká. Vodiči to mali o čosi horšie. Mnohým obyvateľom nášho mesta začal pracovný deň odpratávaním snehu z áut. Po dlhých týždňoch sme sa dočkali. Udreli mrazy a nad mestom začali tancovať aj prvé snehové vločky. Rožňava sa prebudila do zasneženého rána.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Voľné miesta v Rožňave a okolí, nástup aj ihneď!

V okrese Rožňava ponúkajú prácu desiatky zamestnávateľov. Prejdite si aktuálny zoznam voľných miest. Možno nájdete to, čo hľadáte.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM