Peter Simon Kultúra

Špionážna krimi komédia zožala úspech: Herci divadla ACTORES predviedli vynikajúci výkon + VIDEO

Diváci a priaznivci mestského divadla ACTORES Rožňava si prišli včera vychutnať aj po druhýkrát fantastické predstavenie pod názvom 39 stupňov. Tento broadwayský hit ocenený cenou Laurenca Oliviera a Tony Awards zahrali herci na jednotku.

Ilustračný obrázok k článku Špionážna krimi komédia zožala úspech: Herci divadla ACTORES predviedli vynikajúci výkon + VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Už spomínané divadelné predstavenie, v ktorom účinkujú herci ako Robert Kobezda, Ivana Krajňáková, Attila Bocsarszky či Jozef Kominak, malo svoju veľkolepú premiéru dňa 19.10., keď celá divadelná sála praskala vo švíkoch. Ani jedno miesto neostalo prázdne a Rožňavčania odchádzali po predstavení s úsmevom na tvári, ktorý im vyčarovala krimi komédia s názvom 39 STEPS (stupňov). „Je to vynikajúca inscenácia a po prezretí textu sme sa rozhodli, že sa to oplatí doniesť sem do Rožňavy. Vybavili sme autorské práva a teraz to hráme. Skúšalo sa to vynikajúco, je to do posledného momentu napísané úplne skvele,“ povedal herec Robert Kobezda.

Ako ďalej prezrádza, táto hra sa vyznačuje akčnosťou a scenár je premyslený do poslednej minúty. Nenecháva diváka ani trochu vydýchnuť. „Túto inscenáciu hrajú štyria herci, no je tam zakomponovaných vyše tridsať postáv. Ja hrám iba jednu postavu, no dáma hrá tri postavy a ostatní herci si ich za pár sekúnd vymieňajú,“ dodal herec Kobezda.

Vo videoreportáži si môžete pozrieť zaujímavé momenty z divadelnej hry 39 STEPS. Želáme príjemné sledovanie.

Foto: Štovka

Špionážna krimi komédia 39 stupňov
1
Galéria
Špionážna krimi komédia 39 stupňov
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM