Peter Simon Správy

Spev Rožňavčanky Karmen porotcov ohúril: Čo na to mladá muzikantka? VIDEO!

Rozhodla sa prihlásiť do známej speváckej súťaže. Ako vidieť, urobila správne. Talent, ktorý má potvrdila aj porota. Jej spev očaril aj porotcu Matěja Rupperta. Habera ju chce vidieť až vo finále!

Ilustračný obrázok k článku Spev Rožňavčanky Karmen porotcov ohúril: Čo na to mladá muzikantka? VIDEO!
Zdroj: youtube

Karmen Pál-Baláž (19) len nedávno zmaturovala na Obchodnej akadémii v Rožňave. Od malička však mala k hudbe blízko, keďže sa narodila do muzikantskej rodiny. Talent rozhodne nezaprie. Domáci ju už dobre poznajú, keďže vystupuje na rôznych podujatiach v meste i celom okrese. Teraz sa však rozhodla prihlásiť do známej speváckej súťaže a rozhodne urobila dobre.

„Hudba pre mňa znamená dosť veľa, chcela by som sa hudbe venovať aj v budúcnosti. Už roky hrám na klavíri, no tiež som začala spievať. Rozhodla som sa nahrávať cover pesničky známych hitov zahraničnej tvorby. Prečo? Lebo ma to baví a mám z toho radosť,“ povedala skromne pre náš web mladá slečna.

Okrem toho si nedávno prevzala aj Cenu primátora mesta za úspešnú reprezentáciu mesta doma i v zahraničí v oblasti populárnej hudby.

Svetlo sveta len nedávno uzrelo video, kde Karmen Pál-Baláž ukázala svoj talent pred porotcami súťaže. Tí boli z jej výkonu ohromení. Vystúpila s piesňou All I Want” od kapely Kodaline a doprevádzala sa klavírom. „Ja som v tom najpozitívnejšom slova zmysle šokovaný,“ povedal spevák Matěj Ruppert. V zápätí sa k spevu Rožňavčanky jednoznačne vyjadril aj Pavol Habera. „Chcem ťa vidieť až vo finále,“ uviedol.

Karmen teda postúpila do ďalšieho kola. A ako prežívala prvý casting samotná Rožňavčanka? „Strach nebol, skôr by som to nazvala, že som mala rešpekt pred vystúpením. Bola som už veľmi zvedavá na úprimný názor poroty. Prekvapilo ma to a zároveň povzbudilo, že som od nich dostala jedine pozitívnu kritiku,“ povedala pre náš web Karmen Pál-Baláž.

Karmen držíme palce a želáme jej nech to v súťaži dotiahne čo najďalej. Jej vystúpenie v televízii si môžete pozrieť v nedeľu, 11. 3. 2018 o 20:30 hod.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM