Peter Simon Rôzne

Sociálne siete hýbu aj Rožňavou: 4 zaujímavé skupiny na facebooku týkajúce sa nášho mesta

Každodennou súčasťou mnohých ľudí sa stali sociálne siete. V rámci nich hrá v našich končinách prím facebook. Ľudia tam hľadajú informácie nielen o svojich známych, ale aj o tom, čo sa okolo nich deje. Zaostrili sme na zaujímavé skupiny v rámci nášho mesta, ktoré by vás mohli zaujímať.

Ilustračný obrázok k článku Sociálne siete hýbu aj Rožňavou: 4 zaujímavé skupiny na facebooku týkajúce sa nášho mesta
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Rožňava

V tejto skupine nájdete voľnú debatu resp. diskusné fórum pre Rožňavčanov. V skupine sa prezentujú rôzne zaujímavé akcie a podujatia v našom meste, články spravodajských portálov či zaujímavé fotografie. Skupina je však uzavretá, o členstvo musíte požiadať. Následne vás čaká možnosť diskusie s presne 3 957 členmi.

Klub priateľov starej Rožňavy

V tejto hodnotnej skupine sa predovšetkým prezentujú staré fotografie nášho krásneho mesta, no tvorcom skupiny jednoznačne ide aj o znovuoživenie spomienok starších občanov mesta. V skupine sa medzi členmi nájdu aj mladí, ktorých zaujme nejedna historická fotka z ulíc Rožňavy či budov, ktoré už v dnešnej dobe neexistujú. Ak chcete vidieť, ako vyzeralo naše mesto pred desiatkami rokov, tak určite požiadajte o prístup.

Rožňavský info-bazárik

Skvelá príležitosť pre všetkých Rožňavčanov, ako sa jednoducho zbaviť nepotrebných vecí. Stačí len nahrať fotku, pridať info a čakať na záujemcov. Vo verejnej skupine máte možnosť sledovať príspevky, aj keď nie ste jej členom. Viac ako tritisíc členov má určite čo ponúknuť.

Priznania Rožňavčanov – anonymné

Zúrivé emočné výlevy, priznania k opileckým príhodám i nevere, ale aj stratené a nájdené mobily, hľadanie práce či zoznamka. Aj toto nájdete na stránke, kde si Rožňavčania môžu vyliať srdce anonymne. Tí v sebe našli nebývalú odvahu a niektoré úprimné vyjadrenia vyrážajú dych. Fenomén stránok s priestorom pre anonymné priznania si získal veľkú obľubu aj v našom meste. Na facebookovú stránku, ktorá dáva Rožňavčanom možnosť anonymne sa vyjadriť, pribúdajú každý deň ďalšie a ďalšie príspevky. Zdá sa, že keď Rožňačania nemusia prezradiť svoju identitu, ukazujú svoju druhú tvár. Niektoré príspevky pobavia, niektoré možno aj pobúria.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM