Peter Simon Krimi

Snažil sa vyhnúť čelnej zrážke, nakoniec skončil prevrátený v priekope

Vodič dodávky sa snažil vyhnúť zrážke s oproti idúcim vozidlom. Strhol volant, dostal na vozovke hodiny a skončil prevrátený v priekope. Včerajšia dopravná nehoda na Soroške v nočných hodinách spomalila premávku.

Ilustračný obrázok k článku Snažil sa vyhnúť čelnej zrážke, nakoniec skončil prevrátený v priekope
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Včera sa vo večerných hodinách na horskom priechode Soroška odohrala dopravná nehoda. Dodávka po šmyku skončila prevrátená v priekope. Vodič dodávky smeroval do Rožňavy. „Išiel mi oproti autobus a spoza autobusu vyšlo druhé vozidlo, ktoré ho predbiehalo. Čelne by sme sa zrazili, tak som dupol na brzdy, autobusár tiež ešte ubrzdil. On prešmykol pomedzi nás, mňa už na tých kamienkoch dostalo do šmyku, dostal som hodiny a skončil prevrátený,“ prezradil okolnosti dopravnej nehody vodič dodávky Jakub. Našťastie si táto dopravná nehoda nevyžiadala žiadne zranenia a prítomnosť RZP nebola nutná.

Na mieste udalosti zasahovali hasiči z Rožňavy, ktorí zabezpečili vozidlo proti požiaru a následne ho vyprostili pomocou navijáku z priekopy. Prítomný policajti zdokumentovali dopravnú nehodu a uzavreli premávku na ceste počas vyťahovania vozidla.

Dopravná nehoda dodávky na Soroške
1
Galéria
Dopravná nehoda dodávky na Soroške
8
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM