Peter Simon Kultúra

Slobodná Európa v Rožňave: Punkovo-rockový večer pod holým nebom v Rakwe

Spevák Whisky a jeho kultová punk-rock'n'rollová kapela Slobodná Európa zavíta do Rožňavy! Čítajte, kde a kedy si môžete zaskákať na ich koncerte.

Ilustračný obrázok k článku Slobodná Európa v Rožňave: Punkovo-rockový večer pod holým nebom v Rakwe
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Už v piatok 21. augusta 2015 sa v areáli známeho Rakwa Music Clubu pod holým nebom môžete od 18:00 hod. tešiť na poriadnu dávku starého dobrého punku. Na svoje si rozhodne prídu všetci milovníci kvalitných textov s hlbším významom a rytmických gitarových rífov.

Slobodná Európa ťahá už tretiu dekádu svojej existencie. „Na svedomí má 4 albumy, zhruba 13 videoklipov, okolo 900 koncertov, minimálne 1 000 prúserov a škandálov a mýtus punk & rock´n´rollovej legendy, pričom však stále platí – a toho sa aj drží, že ANALÝZA DOKÁZALA HO*NO,“ predstavuje kapelu jej manažér Roman Fecko.

Okrem slovenskej punk-rock'n'rollovej legendy na vonkajšom pódiu vystúpia aj ďalšie kapely. Tešiť sa môžete na domácu formáciu Zatmenie Mysle, ktorá hrá alternatívu a punk. Ďalšou miestnou kapelou, ktorá na pódiu odpáli poriadnu „punkovicu“, je projekt Za 400 korún. Hosťom z Púchova bude punk-rocková skupina No A Čo 95.

Na mieste si budete môcť zakúpiť merchandising Slobodnej Európy. A aby ste neboli hladní a smädní, určite vás poteší, že v areáli bude svoje dobroty ponúkať Veselá farma, v ktorej stánku si budete môcť pochutnať na kvalitných domácich syroch či klobáskach a chýbať nebude ani Pizza Micio s najlepšou pizzou v meste. Vychladené pivko a kofola sú samozrejmosťou.

Vstupné je na mieste 6 eur.

Foto: ilustračné

Slobodná Európa: Punkovo-rockový večer pod holým nebom v Rakwe
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM