Radka Deckerová Rôzne

Škola už volá: Koľko zaplatia študenti za cestovné?

Začína vaše dieťa tohto roku na strednej v inom meste? My vieme, čo vás vyjde jedna cesta do školy. Ceny sa zatiaľ zvyšovať nebudú.

Študenti z okolitých dedín, ktorí nechodia na miestne základné školy, dochádzajú do Rožňavy. Zisťovali sme preto, čo stojí lístok na autobus do týchto miest pre študentov.

Pre jednotlivé dvojice zastávok sú ceny nasledovné: Rudná – Rožňava: tarifná vzdialenosť 7 km, cena jednosmerného zľavneného cestovného je 0,35 €, jednosmerné zľavnené cestovné z čipovej karty je 0,31 €. Rakovnica – Rožňava: tarifná vzdialenosť 8 km, cena jednosmerného zľavneného cestovného je 0,45 €, jednosmerné zľavnené cestovné z čipovej karty je 0,40 €. Rožňavské Bystré – Rožňava: tarifná vzdialenosť 10 km, cena jednosmerného zľavneného cestovného je 0,45 €, jednosmerné zľavnené cestovné z čipovej karty je 0,40 €. Honce – Rožňava: tarifná vzdialenosť 11 km, cena jednosmerného zľavneného cestovného je 0,55 €, jednosmerné zľavnené cestovné z čipovej karty je 0,50 €.

Jovice – Rožňava: tarifná vzdialenosť 6 km, cena jednosmerného zľavneného cestovného je 0,35 €, jednosmerné zľavnené cestovné z čipovej karty je 0,31 €. Krásnohorská Dlhá Lúka – Rožňava: tarifná vzdialenosť 8 km, cena jednosmerného zľavneného cestovného je 0,45 €, jednosmerné zľavnené cestovné z čipovej karty je 0,40 €. Lipovník – Rožňava: tarifná vzdialenosť 9 km, cena jednosmerného zľavneného cestovného je 0,45 €, jednosmerné zľavnené cestovné z čipovej karty je 0,40 €.

Krásnohorské Podhradie – Rožňava: tarifná vzdialenosť 7 km, cena jednosmerného zľavneného cestovného je 0,35 €, jednosmerné zľavnené cestovné z čipovej karty je 0,31 €. Pača – Rožňava: tarifná vzdialenosť 10 km, cena jednosmerného zľavneného cestovného je 0,45 €, jednosmerné zľavnené cestovné z čipovej karty je 0,40 €.

Betliar – Rožňava: tarifná vzdialenosť 8 km, cena jednosmerného zľavneného cestovného je 0,45 €, jednosmerné zľavnené cestovné z čipovej karty je 0,40 €. Gemerská Poloma – Rožňava: tarifná vzdialenosť 11 km, cena jednosmerného zľavneného cestovného je 0,55 €, jednosmerné zľavnené cestovné z čipovej karty je 0,50 €.

Brzotín – Rožňava: tarifná vzdialenosť 3 km, cena jednosmerného zľavneného cestovného je 0,30 €, jednosmerné zľavnené cestovné z čipovej karty je 0,26 €. Plešivec – Rožňava: tarifná vzdialenosť 19 km, cena jednosmerného zľavneného cestovného je 0,75 €, jednosmerné zľavnené cestovné z čipovej karty je 0,71 €.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM