Peter Simon Správy

Silvestrujete v Rožňave? Prvé INFO o konci roka v centre mesta

Koniec roka 2017 je tu a všetci ho chceme poriadne osláviť. Ak však ešte nemáte plán na Silvestrovský večer a práve nad ním premýšľate? Mesto Rožňava už pripravuje podujatie, ktoré má tradíciu.

Ilustračný obrázok k článku Silvestrujete v Rožňave? Prvé INFO o konci roka v centre mesta
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Posledný mesiac v roku začal odsýpať a je najvyšší čas myslieť na silvestrovské plány. Oslavy na Námestí baníkov sú v Rožňave tradíciou už roky. Aj tento rok sa mnoho Rožňavčanov vydá lúčiť sa so starým rokom a vítať ten nový práve sem.

Ak by ste sa radi rozlúčili so starým rokom v uliciach nášho mesta, 31.decembra určite zavítajte na Námestie Baníkov. Posledný decembrový deň budú tradične prebiehať oslavy v srdci nášho mesta. Ako nás informovala Janka Mičudová z mestského úradu v Rožňave, radnica pozýva v posledný deň v roku približne o 23:30 hod. na tradičné stretnutie občanov mesta pri príležitosti ukončenia starého roka a privítanie nového roka 2018.

Pozrite si, ako vítali Rožňavčania rok 2017. Nechýbal parádny ohňostroj, FOTO a VIDEO!

„Samozrejme nebude chýbať slávnostný ohňostroj, filmová produkcia o udalostiach v meste počas uplynulého roka a príhovor primátora mesta,“ zdôrazňuje Mičudová.

Pre Rožňavčanov sú posledné minúty starého roka strávené na námestí už tradíciou. Veď všetci dobre vieme, že pár desiatok minúť pred odbitím polnoci sa valia desiatky až stovky občanov z barov a reštaurácií na námestie a spoločne ako jedna veľká rodina oslavujú príchod nového roka.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM