Peter Simon Krimi

Roztržky na rožňavskom jarmoku: Policajti si nevydýchli ani tento rok

Už ako to každý rok býva zvykom, aj tento rok mesto Rožňava pre obyvateľov pripravilo tradičný jarmok spojený z podujatím dni mesta Rožňava. Toto podujatie je často spájané aj so zvýšeným nárastom trestnej činnosti. Vieme čo riešila mestská polícia tento rok!

Ilustračný obrázok k článku Roztržky na rožňavskom jarmoku: Policajti si nevydýchli ani tento rok
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

V priebehu minuloročného jarmoku mestská polícia objasňovala 11 priestupkov priamo súvisiacich s porušovaním ustanovení príslušných VZN, pojednávajúcim o trhovom predaji a organizovaní jarmoku. Tento rok, ako keby to isté. „Počas Rožňavského jarmoku 2014 MsP objasňovala 11 priestupkov, čo je porovnateľné s predchádzajúcim jarmokom. Väčšina priestupkov bola prejednaná v blokovom konaní,“ povedal pre portál náčelník mestskej polície Róbert Hanuštiak.

Nočná diskotéka predčasne ukončená

Podľa informácií mestskej polície, požívanie alkoholu mladistvými počas jarmoku mestskou políciou nebolo zistené. Počas našej návštevy podujatia sa v priebehu 15 minúť až dvakrát ukázala sanitka v sprievode štátnej polície, ktorá ratovala značne podgurážených návštevníkov, ktorí po páde na zem utrpeli tržné rany na hlave. No najhorúcejšie chvíle mestskí policajti už pravidelne zažívajú v nočných hodinách počas diskotéky, kedy alkoholom značne potužení návštevníci jarmoku už nedokážu ovládať svoje správanie a vznikajú hromadné roztržky. „Z uvedeného dôvodu musela byť aj tohto roku diskotéka ukončená predčasne,“ dodal na záver Hanuštiak.

Foto: ilustračná

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM