Aktualizované Tlačové správy

Rožňavský megažúr Jammin láka na skvelé mená: Hráme o lístky!

Rožňavský Rakwa Music Club sa už čoskoro bude otriasať v rytmoch drum and bassu, ragga-jungle, UK Bassu a Grime-u. Získajte volňásky za jedinú odpoveď.

Ilustračný obrázok k článku Rožňavský megažúr Jammin láka na skvelé mená: Hráme o lístky!
1
Galéria
Zdroj: Baffy Catering

Atmosféra, akú vie nastoliť len rožňavský Jammin. Zapíšte si termín 30. marca 2018! Na tradičnom podujatí sa tento rok po prvý raz predstaví talentovaný rapper GLEB so svojím novým albumom LAVIČKA PIMPIN. Po jeho boku bude večer stáť energická videoprodukčná dvojica HypeTrain a špeciálne sety si na večer pripravili aj domáci rezidenti Prograss, Gunfingah, Zugree a Spliff.

Parádne vyskladaná zostava

Populárny GLEB patrí vďaka svojmu rýchlemu a prísnemu flowu medzi najžiadanejších undergroundových MCs. Jeho debutový album LAVIČKA PIMPIN je považovaný za jeden z najlepších albumov uplynulého roka. Popri hitoch ako Kúp si raketu či Útek z nemocnice žnú skladby Off, Gopnik či Park 821 obrovský úspech. Na svedomí má aj EP — Stanica Zoo (2013) či Zloo (2015).

Videoprodukčná DJská dvojka HypeTrain je unikátna vďaka energickým setom, v ktorých mieša štýly ako grime, UK bass, DnB a House. GLEB ju má za chrbtom už takmer pravidelne, no toto energické duo predskakovalo napríklad aj ASAP Nast-ovi. Špeciálne sety plné bass music na veľkonočnom Jammine odpália aj domáci rezidenti Prograss, Gunfingah, Zugree a Spliff, ktorý budú supportom celého večera.

Lístky za jedinú odpoveď!

Veľkonočný Jammin vám prináša občianske združenie COM.UNITY v spolupráci s Pizza Micio. V predaji je z bezpečnostných dôvodov obmedzenej kapacity Rakwa Music Clubu iba 200 kusov vstupeniek. Organizátori preto odporúčajú zakúpiť si svoj lístok v predpredaji — online, alebo v prevádzke Pizza Micio. Viac info o vstupenkách na facebookovej stránke Jammin, alebo na evente JAMMIN w/ GLEB & HypeTrain

Súťaž bola ukončená. Víťazi dvoch vstupeniek na podujatie: Tomáš Oravecz, Mária Bibláková, Erik Kron

Zapojením sa do súťaže ste súhlasili podmienkami súťaže.

Zdroj: Baffy Catering
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM