Peter Simon Správy

Rožňavskí študenti sa poriadne odviazali: Halloween na gympli ako sa patrí, FOTO

Ako z hororu. Študenti z rožňavského gymnázia sa poriadne predviedli, ich masky a vyzdobenie tried zaujme aj vás. Veď fantázii sa medze nekladú.

Ilustračný obrázok k článku Rožňavskí študenti sa poriadne odviazali: Halloween na gympli ako sa patrí, FOTO
29
Galéria
Zdroj: Gymnázium Rožňava

Nevšedný deň na Gymnáziu Pavla Jozefa Šafárika v našom meste. Študenti dostali zelenú a mohlo sa začať s výzdobou školy a aj samotných tvárí. Mládež zažila Halloween na gymnáziu trochu inak.

Ako informovala pedagogička Diana Matisová, každý rok škola organizuje rôzne aktivity, ktorých hlavným cieľom je viesť mladých ľudí k spolupráci a súťaživosti, kreativite a jedinečnosti, motivácii a flexibilite.

Pozrite si výtvory študentov v našej galérii, ktoré v niektorých prípadoch doslova vyrážajú dych.

„Medzi takéto aktivity patrí aj organizovanie Halloweenu na našej škole. Po porade koordinátorky práce s mládežou Mgr. Soňou Kostkovou so Žiackou školskou radou sme sa rozhodli organizovať tohtoročný Halloween trochu inak. Úlohou jednotlivých tried bolo vyzdobiť si dvere do tried čo najoriginálnejšie. Žiaci, kolektívy a priatelia trávili svoj voľný čas v priestoroch školy, aby ukázali, čo spolu dokážu. Motivácia bola predsa veľká, víťazné kolektívy si odniesli sladkú odmenu,“ prezradila Matisová.

Následne doplnila, že v piatok teda školu ovládli strašidlá a hororové bytosti. „Žiaci, ktorí mali masky neboli skúšaní, čo veľmi ocenili. A tohto roku sme pridali ešte jednu novinku. Ako pedagóg kladne hodnotím, ak starší žiaci pomáhajú mladším, takže okrem strašidelnej výzdoby, originálnych masiek pobehujúcich po chodbách našej školy sa naši najmladší žiaci mohli dať pomaľovať staršími strašidlami,“ uviedla na záver Diana Matisová.

Obrazom: Halloween na Gymnáziu Pavla Jozefa Šafárika 2017
29
Galéria
Zdroj: Gymnázium Rožňava
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM