Peter Simon Krimi

Rožňavskí hasiči v akcii kvôli požiaru: Oheň zachvátil trávnatý porast, VIDEO z miesta!

Červený kohút vyčíňal. Rožňavskí hasiči museli bojovať s požiarom. Oheň zachvátil trávnatý porast. Pozrite si zábery priamo z miesta.

Ilustračný obrázok k článku Rožňavskí hasiči v akcii kvôli požiaru: Oheň zachvátil trávnatý porast, VIDEO z miesta!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Popoľudní boli rožňavskí hasiči privolaní k požiaru trávnatého porastu v Slavci. Po príchode jednotka hasičov po lokalizácii požiaru vysokotlakovým prúdom skropila celé požiarovisko vodou pre zamedzenie znovu vzniknutia požiaru z tlejúcich koreňov.

Ako sme sa na mieste od hasičov dozvedeli, dnes už zasahovali pri podobnom požiari v Štítniku a v pondelok dobrovoľní hasiči likvidovali červeného kohúta v Slavošovciach.

Požiar trávnatého porastu bol hasičom v Slavošovciach nahlásený vo večerných hodinách a to presnejšie v čase 20:31 hod. Oheň bol lokalizovaný v obecnej časti Starý cintorín. „Hasičská jednotka vyslala na miesto udalosti vozidlo Liaz 101 CAS K 25 v počte 1+6 členov. Po príchode na miesto udalosti dobrovoľní hasiči zistili, že sa požiar šíri dvoma smermi, východným a západným medzi cestou a ornicou o šírke cca 20 m,“ píše sa na stránke Dhzo Slavošovce.

Požiar trávnatého porastu v Slavci
1
Galéria
Rožňavskí hasiči povolaní do akcie kvôli požiaru, FOTKY priamo z miesta!
12
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM