Peter Simon Správy

Rožňavskí futbalisti na FOTKÁCH: Baby HLASUJTE, ktorý má najviac sexepílu?

Hoci vládne všeobecné presvedčenie, že futbalovými fanúšikmi sú väčšinou muži, netreba opomenúť ani nežnejšie pohlavie. Aj keď, u báb je sledovanie zápasov nie vždy zaostrené na športové výkony. Zahlasujte o vášho favorita :)

Ilustračný obrázok k článku Rožňavskí futbalisti na FOTKÁCH: Baby HLASUJTE, ktorý má najviac sexepílu?
19
Galéria
Zdroj: MFK Rožňava

Zahlasujte o vášho favorita, ktorý u vás vzbudil najväčšie sympatie.

Na súpiske áčkového tímu MFK Rožňava sa nachádza 20 hráčov. Zloženie hráčov je rôznorodé. Nájdeme tu mladších hráčov, ako Filip Kovács, Peter Sappanoš či Jakub Ďuríček. Naopak, o pár rokov viac majú Zoltán Breuer, Jozef Korfanta alebo Vitali Babik, no stále sú vo forme a podávajú špičkové výkony.

Prvé zmienky o futbalových zápasoch, ktoré sa hrávali na území mesta Rožňavy sú staré viac ako sto rokov. Patrili k veľmi obľúbeným zábavám a spoločenským udalostiam. Boli veľmi navštevované. Futbal sa hrával v rôznych spolkoch a na rôznych úrovniach kvality a kvantity. Prvý oficiálny klub vznikol v Rožňave v roku 1920 a v súťaži hrával od roku 1945. Dlhé roky sa hrala divízia, no svoje najväčšie úspechy zaznamenal už v rokoch 1945 a 1948, a potom v rokoch 1995/96, keď sa v Rožňave hrala druhá liga.

Do našej ankety sme zahrnuli všetkých hráčov rožňavského klubu, či už obrancov, útočníkov alebo samotného brankára. Futbalisti na trávniku tento rok podávajú úctyhodný výkon. Pozrite si mená v našej prehľadnej tabuľke a dajte hlas tomu, kto vás zaujal najviac. Možnosť zahlasovať má každý. Prvých troch, ktorí získajú najviac hlasov oslovíme a vyspovedáme.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM